Ays_cskn Mehtapkz Selam ilk ve tek betam 1042 idi,bir hafta sonraydi sanirim gittigimizde keseyi gorduk karindan 5 haftalikti,7 haftalikkende bebişi ve kalp atisini gorduk😊😊😊 suan 30 +2 olduk
Mehtapkz Omay0707 Allah razi olsun canim bende pazartesi 65 di bugunde 168 cikmis bende insallh gorurum canm ❤️❤️ haftaya hafta sonlari
Mehtapkz sacmalamakizim kuzum seninki baya erken dollenme olmus sanki saglikla kavusun canm benim o betaya dhaa cok var insallhh
beboveben Mehtapkz 8 gun regl gecikmesinden sonra kaset test yaptim cift cizgi gordum, regl gecikmesinin 10. gunu kan verdim 2800 beta hcg ile ogrendim o hafta keseyi gordum 5 haftaliktik, 7 haftalikkende kalp atisini duyduk cok sukur
Mehtapkz beboveben 2800 ile karindanmi bakildi canm birde izelemi gidiyrsun acaba saglikla kavusun canm 🤲❤️
Tomrishatun Mehtapkz benim yine kimyasal 4.kimyasal 😂 1 kurtaj 1 tup bebek benim işim Allaha kalmis 🙂
beboveben Mehtapkz Amin Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin insallah canim.Vajinal bakildi. Doktorumun kendi klinigi var oraya gidiyorum
ilaylayy Mehtapkz gayet iyi allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 1500 ve 3000 arasında benim kese gözüktü yAni doktorum yükselmesini bekle dedi göbekten ultrasonla göremedi ama alttan gördü bilgin olsun ❤️❤️🌸
Mehtapkz ilaylayy tamm cnm cok teşekkür ederim ben smdi bir kan testi daha verip 1 hafta sonraya randevu alicm cnm aile hekimimde ole sedi insallh saglikla kavusurus hepimiz
carmellawaldorf Mehtapkz çok güzel bir artış olmuş♥️ Doktor 1500 değer ve üzeri kese görünümü muhtemel demişti, bir fikir olur sana da
Mehtapkz carmellawaldorf saol cnm benim bende verecegim insallh cumada istedi kan aile hekimim sonra kadin dogmdn randevunu 1 hafta sonraya al dedi
Raflesya Mehtapkz 3 gün önce beta 90 dı.Bugün görmek için gittim ama keseyi göremedik.Tekrar kan verdim bugün ona göre doktor çağıracak.Ama çok erkenmiş zaten görmek için 6. yada 7. Haftalarda gitmemiz öneriliyor.
Mehtapkz Raflesya evet cnm oleymis bende burdn ogreniorm valllagi smdilik saglik ocagnda teste devm ediorum cnm nasipse 10 gun sonra giderim