ses_seda Mehtapkz Mehtapkz ben pcos olduğum İçin gecikmemi hamileliğe yormadım. 10 gün gecikti test yaptım pozitif çıkınca beta yaptırdım ilk değerim 685 di. 😁 o hafta bekledim doktora gitmedim. Bir hafta sonra gittim 6 haftalıktı sanırım keseyi gördük
Mehtapkz ses_seda ayy cok tesekkur ederm cnm 🤲❤️❤️ bende bi 10 gun sonra gidicm sanirim ole lekelenme kanaka olmazsa insallhh
Mehtapkz Nur-006 Baya erken gormussun cnm cok sanslisin saglikla kavusun bende bi 5. Hafatada randevu alayim diorm insallh alttan bakmya gerek kalmadan ustten gozukur
eleanor68 Mehtapkz 3000 olduğunda kesin net görünüyor canim kese. Benim ilk 890 cikmisti ertesi gün hemen kadın doğuma gittim kese görünmedi sonra her gün 2 katı değerlerin arttığını söyledi doktorum 4 gün sonra falan keseyi gördü net olarak :)
Mehtapkz eleanor68 Ayyy bu bilgi bnm icin cok onemli Allah razı olsun canm ❤️ burda eminim herkes cok merk ediordur saglikla kavusun cnm bnde ona gore hesap yapacgm
Mehtapkz ayseuzun ay cnm ne kdr guzel ya bende haftaya cmrtesi falan o betalara gelior ama cmrtei pazar iLellerde kendim doktrm olmdgi icin pazartesiye alirm diorm ozaman hesaplarim gore 4. Bin li cikior ozamn acaba karindan gozkurmu
Papiiii Mehtapkz aynen lekelenme kanama yoksa bence biraz beklemekden birsey olmaz.Zaten ne olucahi varsa o olur
Bebeginehasret AysUysal ben yarin gidicem bakalm canm benmde 28 temmuzda 442 cikmisti gorurum insallah
Mehtapkz Ayyy kizlar cikti ikinci kanim 168.71 cikti Pazartesi 65.17 Carsamba 168.71 İyimi sizce kizlar cok heycanliyim @ilaylayy @Nurersz @Papiiii @Momy_eyyuptalha @Smnl @Tomrishatun @Bfduam @Aycicegim6442 @Minikannesi00 @Burcu1101 @Kubra_6 @Papatya1997 @Elifmstf @Papatyam38 @
Minikannesi00 Mehtapkz çok iyi canım,gayet sağlıklı görünüyor değerin . Umarım böyle devam eder ,kucağına alırsın
Papatyam38 Mehtapkz yaa çok güzel bence ilerleme canımm gözün aydın hayırlı uğurlu olsun güzel anne 🌸 Rabbim hepimize bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲
AysUysal Bebeginehasret inşallah canım 🙏 aslında ben 6 7 haftaya kadar beklemek isterim ama 2 kaybım var şimdi doktoru da değiştim en başından doktorla gdip görüşeyim hemde kese görünürse biraz daha rahatlarim die düşündüm
Seross10 Mehtapkz ilk beta 1163 tu bu değerde kese görünmedi 5+3te 1 hafta sonra göründü 6+6da kalp atışı duyuldu
Duyguugur Mehtapkz Adet günümde 123 çıkmıştı beta 5+5 te ilk kontrole gittim kese göründü. Kalp atışını ve bebegı görmek ıcın 9 ağustosa randevu verdı doktorum tam 8 haftalık olacak 9 unda heyecanla bekliyoruz hepimiz guzel haberler alırız ınsallah
Mehtapkz Duyguugur ayy cnm atres yapma hic gayet guzel gumbur gumbur duyarsin insallh cnm az kalmis cok az daha sabret annesi ❤️🤲🤲