Mehtapkz Lindam06 bende tam 10 gun sonra gidicem cnm saglikla kavusun canm ❤️🤲 insallh bizimkide gorunur
Lindam06 Mehtapkz Amin çok tesekkur ederim 🥰 her gitmek ayrı bir stres 6+1 de kalbını duyduk bırdaha gıtmedık cuma gunu gıdıcem ama işte hep düşünüyor insan 🙈 hıc bıtmıyormuş stres telaş heyecab
Mehtapkz Sinemkocak saglikla alin kucaginiza canm bizim icinde cok degerli bu bilgiler en azndan nezaman gidilecegini ogrendik vallahi 🤲🤲❤️🤰
Ozgeelaa İlk beta 955 di. regl bir gün gecikmişti. Kese de betadan 5 gün sonra gittim vajinal muayene ile gördüm. 4+2 ye denk geliyordu
Hasretsimsek1 Mehtapkz ben ilk gittiğimde adetim 2 hafta vardi beta hcg 120 çıkmıştı daha sonra adetim gecikince gittim 4+6 idi beta hcg 12250 çıktı doktor bebeğin 5 hafta 3 günlük görünüyor dedi
Mehtapkz Hasretsimsek1 oh canm Şen nki onden onden gidiyr masallhh canm bende cuma gidecegim insallh 🤲❤️ saglikla kavusalim
Mehtapkz bhrey bemce canm en az 1 hafta bekle derm kanama vs herhangi birsey yoksa ama saglik ocagndada 2 gunde bir kan artisina baktir cnm
Faness bhrey bence kan verme ben hiç vermedim 2 günde 1 idrar testi yaptım gittikçe koyulaştı 4 tane test yaptım sonra zaten keseyi gördüm
Aycicegim6442 Mehtapkz keseyi gorduk cnm valla k.b unuttim ya ama bebegi gordumu gormedimi sormayi unuttum