Dalinimmm0412 Bengulce biol oil kullandım 8 aylığa kadar hiç çatlağım olmadı 8den sonra olmaya başladı oda bebişimden kaynaklı bence çok geriliyor o yüzden catlıyor diye düşünüyorum 🤨 ve sadece göbeğimde çatlak oldu bacakta kolda kalçada felan olmadı çok şükür 😂
glnr_21 baby3_ benim 3 ay yeni bitti ve heöen çatlamaya başladım üstelik kilomda var yani hani göbeğim vardı bence de genetik yapıyla alakalı mesela annem ve ablam kaç tane doğurdu çatlamadı ama yine de insam üzülüyor
Melissa12 Hadya valla canım çatlama olacaksa her türlü oluyor krem falan hiç etki etmiyor ben hepsini kullandım hiçbir faydasını görmedim yani
Videt Bengulce instagramda birgebeningunlugu sayfası var ordan aldım doğuma 20 gü var maşallah diyelim catlamadim
ayse3452 Bengulce valla bnce hıc bırı ıse yaramıyor ben hepsını kullandım duzenlı olarak 32 haftayım catlamaya basladım bıle yanı onune gecemıyorsun catlaklar oluyor kısıden kıssıye degısebılır
Gny18 Bengulce medikal vazelin öneriyorum. İlk gebeliğimde de kullandım şimdi de ikizlere hamileyim 0 çatlak. Artık genetikmi tesadüfmü bilemicem bende işe yarıyor her halde. Dalin bebe yağıda kullandım bi ara ama sıcaktan dolayı bende kaşıntı yaptı.
glnr_21 baby3_ vallahi ben kilo almadım daha hiç ben zatem kilolu hamilemkaldım 78 falandım ben kilo verdim 2 yada 3 kilo vermiştim midem bılandığu için ben aynı kiloyla çatladım ama benim karnım eskiye göre çok belli çıktığı
Gmzbiri Bengulce lierac ve organik hindistan cevizi yağı kullanıyorum 33.haftamdayım şu an çatlağım yok sonradan olursa bilemem tabi. Zeytinyağı da kullanabilirsiniz. Önemli olan bölgeyi nemli tutmak. Lierac tek başına nem sağlamaz zaten öyle bi vaadi de yok. Bebek yağı da kullanılabilir ama kıllanma yapıyo diye tercih etmedim.
baby3_ Vuslat_yaren çay ağacı yağı antiseptik içerir ben cildime kullanmıştım sivilceden dolayı. Gebelikte sordunuz mu ilk defa duydum ben
1erkekkannesiiii Bengulce unibaby bebek yağı aldım şimdiden başladım erken mi bilmiyorum ama yavaş yavaş karnım çıkıyor çatlak olmasından korkuyorum 😞 Eğer çatlak olursa farklı bir marka bulurum sanırım
Oslemasel Lgel Seda altının çatlak kremi var, bir aydır kullanıyorum etkili bir krem, araştırın yorumalarda da göreceksiniz memnun kalan kullanıcıları
Muradiye1416 Bende lierac kullanıyorum ama fiyatı uçtu ablam kakao yağı kullanmıştı dilersen onu da demeyebilirsin ama ben lierac tan çok memnunum ama düzenli kullanmak şart ☺️😌Bengulce