Alparslan_busra34 Kızlar bana da dua edin bu hafta kendi gelmezse suni sancı verrcékler istemiyorum suni bende korkuyorum kendi kendime sancılanıp doğurmak istiyorum duanıza ihtiyacım var😘😘
Ayseeell Tugbaky yok hala o.kadar rahatız ki sadece kasılmalar sıklaştı son 2 gündür, başka da belirti falan yok bizde
Tugbaky Merve09somyurek Ayyyyyy hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun Allahhhh analı babalı büyütsün☺️❤️🤲🏻🐣
Tugbaky Alparslan_busra34 benden nişan geldi sabah 7 de hala da minik minik kan geliyo hafif de sancım var🙄
Ftmarc Tugbaky hic bi sekilde belirtim yokken 39+2 de saat aksam 10 da suyumun gelmesiyle sancim başladı ve sabah saat 5 de doğurdum hiç korkmayın bnde gelmiyo diyordum bi anda geldi 😍🤗
Alparslan_busra34 Ftmarc ay allahım bana da nasip etsin çok hafif ağrılarım var ama ne nisan ne su boş boş ağrıyor 😙😊
aren6161 Tugbaky olabılır bende ole dusunmeye basladm benmde 39+2 oluyor 10dkkaya ve ne sancı me nişan bse yok ortada
bsrtlh Tugbaky bende de durum aynı.. 39+0olduk ama tık yok gelmezse banada suni sancı verecekler ve bu beni daha da korkutuyor