Kleopatra- _prenses_annesi İlk gebeligim bilmiyorum ama ben yapacam sonuçta illaki telefondan da olsa fotoğraf çekilir :)
Ogretmen_Anne_ _prenses_annesi yapmayı düşünmüyorum canım sonrasında belki yaparım ama doğuma makyajsız girmek daha mantıklı geliyo bana nedense tabi fotoğraf çekimi vs yaptırmayacaksanız kesinlikle makyajsız
Caramellaa _prenses_annesi benim normal doğumdu, az bi makyaj yapmıştım tabii sancı, ıkınma derken o makyaj biraz harabe olmuştu. 😂
_prenses_annesi Kleopatra- yaa. Verdıklerı. Kartta. Makyajsız. Falan yazıyorda. Yapsammı yapmasammı Karasız kaldım. Yapanınız varmı. Sonrasından hastanede. Sildirirlermi.
_prenses_annesi Ogretmen_Anne_ yaptırmayı. Düşünmüyorum. Oda da. Olmaz. Bebegım dırek amelıyata gıtcem kuvezde kalacak.
Eslem_1 Çekim yapacaksanız neden olmasın..yapanlar var ama ben çekimi de makyajı da gereksiz buluyorum en doğal halimle girdim doğuma..
_prenses_annesi Eslem_1 Bende öyle yapayım o zamn. Çekim olmıcak Sadece kaşları boyasan yeterli. O zaman Kaşlarım cok seyrek
Kleopatra- _prenses_annesi Sildirmezler ama abartı yapma tabi mesela bir fondöten rimel hafif bir ruj allık hafif varla yok arası şık gösteren bir makyaj olsun birşey demezler. Ben yapanı gördüm
_prenses_annesi Kleopatra- yok kız. Gidipte. Gözümü falan morartmam 😂😂😂😂. Cok hafıf. Varla yok arası yapmayı düşünüyordum