Sevgiiss Kızlar 28. Haftamdayım. Bu hafta ayaklarım şişmeye başladı hemde aşırı derecede daha 1 hafta önce idrar kan verdim hiç bir şey çıkmamıştı. Bu şişlik nasıl iner var mı öneriniz
Ogretmen_Anne_ Sevgiiss 35 haftalığım ben o haftalarda başladı geçmedi mutlaka şişiyor azıcık yürüsem azıcık iş yapsam napalım hamilelik işte tuzlu yememek ve bol su içmek önemli hepsini yapıyorum ama nafile
-kimkiii Sevgiiss ayağının üstünde fazla kalmamaya çalış yat uzan canım soguk suyun içine koy arada bir ayaklarini
Melismelo Soğuk suda tut ve koltukda uzandığın zaman altına 2 yastık koy başka türlü gecmiyor 4. Defa başıma geldi hep 2 gün sürerdi bende ama bu sefer uzun sürücek gibi 😩 29+3deyim
Eslem_1 Tuz ve şeker tüketimine dikkat et ayaklarını havaya kaldırarak uzanırsan da iniyor sarkıtmamaya çalış bir de bol su
Eslem_1 Sevgiiss ben son haftalarda tuzsuz yiyordum yemekleri epey farketti şimdi bile hala tuz atmadan yiyorum çoğu zaman ..
dilara1908 Sevgiiss Bebişler için bir süre katlanacağız mecbur 😕 düzelir inşallah en kısa zamanda canım 🌸