minik_koala_ve_annesi Kizlar bebislerin zibinlarini organizere koydunuz mu katlayip organizer almayi dusunuyorum ama bedeni ne alacagim siz aldiysaniz kac beden aldiniz zibin disinda neleri organizere koydunuz bebisin🥰
Aag06 minik_koala_ve_annesi valla ben cogunu askiladim yaaa daha rahat oluyor bi zibin ,corap,kremi yagi,bide asilmayan pijama alti,agiz mendili,yaka önlükleri organizerde
Ogretmen_Anne_ minik_koala_ve_annesi m beden aldım akordiyon organizer zıbınlar için hastane çantası için 6 lı organizerler var onlardan aldım çok beğendim canım zaten
incitanem94 minik_koala_ve_annesi ben bir basak burcu olarak hepsini organizere koydum 😂 iç zıbinları s ye koydum. Tulumları ve takımları m ye koydum. L ye de çok kalın olmayan battaniyeler emzirme örtüsü müslin gibi şeyler sığıyor. Ben ikişer s ve m bi tane l kullandım şimdilik. Ama alacaksan birer tane fazla alabilirsin bence. Bi de şöyle 3lü kutular gelmişti bime bi tane de ondan aldım bi dikdörtgen iki kare oluyo. Onlara da çoraplarını ağız silme mendillerini ve bezlerini koydum. Ha bir de trendyolda hamur diye bir marka var ordan alt açma organizeri aldım. Alt açma örtüsünü bir kaç bezini pisik kremini filan koymak için ama o daha çok evde yanında taşımalık bir şey.
Deletedmom52620 minik_koala_ve_annesi evet aldım 4 lü gelmişti şoka bir ara ondan aldım çok güzel kullanışlı altları minnak olunca o şekilde koydum
minik_koala_ve_annesi Aag06 onu diyorum kuzum bizimde tulumlar kiyafetler askida zibin atlet varya citcitli onlarida mi asiyorsunuz
minik_koala_ve_annesi Ogretmen_Anne_ valiz icin bende 6li aldim canim akardion olani soruyorum m bedene tam.sigiyor.mu
minik_koala_ve_annesi incitanem94 hamurdan bende aldim canim alr acmak icin😆bende bir basak burcu hamis olarak soruyorum😆zibin icin s kucuk degilmi acaba
incitanem94 minik_koala_ve_annesi bende flamingolu olanını aldım 😁 zaten yenidoğanlar çok küçük oldukları için rahat sığdılar. Ama daha rahat yerleştiriyim diyorsan m alabilirsin olmazsa iki tane koyarsın bi göze. Şimdi evde değilim istersen eve gidince atayım resmini gözünde canlanır nasıl oldukları
vesilece minik_koala_ve_annesi bi milyoncudan 20 liraya aldım canım 🙈🙈 internette askılı organizer diye geçiyor
minik_koala_ve_annesi vesilece evin buraya bakayim da once canim😆bulamazsam internetten alayim benim mahallede 4 5 tane ucuzlukcu var birinde de bulunur herhalde 😅