Gulcag SeymaCbci ayda bir çağırıyor doktorum karnım baya çıktı kızım da hareketlenmeye başladı tembel olmayacak anladığım kadarıyla yılan gibi bir sağa bir sola süzülüyor 😍🤗
Bahar11mucize SeymaCbci bende ayda bir gidiyorum canımm yeni yeni belli oluyoruz öncedende göbeğimin yayık olmasından kaynaklı olabilir benimki 😂
Necla06 SeymaCbci bizde 25+3 haftalığız kızımla ayda 1 gidiyoruz kontrole daha alışveriş için hiç bisey yapmadık bi zıbını bile yok kızımın daha 🤦🏻♀️ Başlayalım diyorum Babası nazar değer daha erken diyo hey Allahım bu adam 🤦🏻♀️
arzum8683 15 günde bir gidiyorum kontrole karnım belli olmaya başladı kızımında maşallah hareketlerini iyce hissetmeye başladım Allah'ın izniyle nasipse ocak 22 de doğum tarihi🙏😊😊
SeymaCbci Şeker testi yaptırdınız mı🤔 alışverişler yapıldı mı kızlar yapılmadıysa ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz😊🐣
Gulcag SeymaCbci şeker testi yapılmadı daha. Alışverişe ufaktan başladık hediyelerde geldi azda olsa ama genel olarak hepsini 7. Ayda başlamayı düşünüyoruz 😇
DuduMom SeymaCbci bebek arabalari yabanci markaysa ha bire artiyor dolar kaynakli. Bir de anne yani besik ama kurmadik henuz.Biz once onlari aldik yoksa diger seyleri indirim oldukca almak mantikli 😊
Tostosunannesi Bizim doğumda 24 ocak 22+4üz 😍 Hareketlerini çok hafif hissediyorum prensesin ❤ Alisverise baslamadik henüz seker testi de yapilmadi 🤷♀️