As7 Kızlar sezeryana girmeden önce hastanede sadece eşiniz mi oluyor yoksa aile büyükleri geliyor mu? Yoksa çıkışta gelmeleri mi daha iyi? Ben sadece eşimi ve annemi istiyorum ama eşimin babası annesi orada olsa nasıl hissederim bilemedim??
Mrv135 As7 Normal doğum olsa başta belki kimseyi istemezdim. Ya da sadece kadınlar olsun derdim geri kalan herkes doğumdan sonra gelsin. Ama sezaryende sorun yok bence aile büyükleri gelmek istiyorsa gelebilir.
Semrasular As7 ben bugün doğuma gidiyorum annem eşim eltim ve kayınvalidem olacak yanımda doğumdan çıkınca yani ama refakatçi olarak annem kalacak gece. Ziyarete öğleden sonra ve akşam gelecekler.
Princessmom As7 ben girerken doğuma annem eşim kaynanam vardı ani oldu doğumum. Sezeryan dönüşü şok yaşadım eşimin tüm akrabalar gelmişti 😂 hemşireler kovdu resmen bu kadar kalabalık olurmu dye. İlk torun olunca herkes gelmşti aslında memnun olmadm yalnz olmak dsha iyi ama düşünce lazım
Aminenin_annesi As7 sezaryenmis aslinda gelmelerinin bir sakıncası olmaz zaten seninle odada duracak değil kayinpederin disarida bekler . senin annen gelicekmis bence eşinin annesi babası gelsin birşey olmaz😊
Lastromance As7 valla bende herkes vardı sezaryen sonuçta dışarda beklediler.esimin kız kardeşleri,babası,annesi benimkiler kardeşlerim hepsi hatta bana moral bile olmuştu yukarı da çıkmadı erkekler eşim dışında sonra görmeye geldiler ziyarete akşama doğru.
CananDuru As7 canım ben 3 haziran 2020 de dogum yaptim ve maalesef pandeminin en sıkı oldugu zamandi ama gene de esim ve gorumlemle gelmistim iiisi de yanimda kaldi annemler falan gelemedi 65 yas engeline takilmislardi… simdi dogumum ekim sonu kasım bası görünüyor sezerjan dogum gene zaten 15 20 dk belki sürüyor herkesi alıp gitmeyi düşünüyorum ☺☺☺☺
minik_koala_ve_annesi As7 benim sanirsam esim annem olur kayinvalidemi bilemiyorum gelir mi gelmez mi ankarada yasiyorum annem kayseriden gelecek ama teyzelerim falan da diyor doguma geleceklerini bilmiyorum yani daha 3 ay var 😆😇