Babyozi21 Arkadaşlar 8 cı haftamdan berı enfeksıyonum var fırıl artı krem kullandım 16 hafta oldu ılaclarınıkı kere tekrar ettı doktorum ama akıntı kasıntı yanma gecmedı çok bunaldım artık düzelmiyor ılsçlara rağmen bildığınız bir yöntem var mı ılacsız Dalan 16 haftalık hamikeyım haftaya randevum var ama varsa bı bıldıgınız yöntem paylaşırsanız çok mutlu olurum
Cecegece Babyozi21 Niaouli yağı diye bi yağ var. Trendyoldan almıştım. İç çamaşırına damlatıyorsun. Yorumlarını okursun. Onu deneyebilirsin.
3minnosanasii Valla bende aynı durumdayım 27 haftalık hamileyim banada fitil ve travazol krem verdi ama burda bi arkadaş sirkeli suyu önermişti Her lavaboya girdiğinde suyun içine sirke koy onu dök silmeden kalk demişti ben bi kaç kezdir deniyorum hafiften kaşıntımı aldı şimdilik
Babyozi21 3minnosanasii yaa bende deneyeyim napım. Onuda deneyeyım içten gelen akıntıdan bıktım artık 😥
Yagmur081 Bol su için ama bol bol için, ilaçta kullansanız antibiyotikte kullansanız suyu bıraktığınız anda tekrarlıyor. İç çamaşırınızı ütulemeden giymeyin ve günlük değiştirin çok akıntınız oluyorsa daha sık değiştirin.inşallah bir an önce geçer 🙏
Babyozi21 Yagmur081 çok tesekkur edıyorum tavsıyeniz için su mıktarımı tekrar artıracağım çok sağolun