Hamile_anne27 Kaderteke son 14 gün kala gittim stresten tekrar uzadı😄 şu an 40+3 üm yarın tekrar gidicem :)
Baliminannesii Kaderteke ben hiç özel bölgeme ağda yapmadım doğuma yakın yapmayı düşünüyorum bende ama acısına dayanabilirmiym birde kimi insan diyor ki doğumu tetikliyormuş o anki acıyla falan doğrumu sizce
Kaderteke Dln_elmas ağda baya uzun gidiyor ama birde her an doğururum diye düşünüp şimdiden gitmeyi planlıyorum ben de😇
altnbebek Aynıyız yaa bende gidip gitmesemmi diye kararsızım şuan bi 5 gün daha bekliyim istiyorum ama ya her an gelirse diyede tırsıyorum 😅
altnbebek Baliminannesii ben hep ağdayı kendim yaptım göbekten dolayı göremeyince kuaföre gittim şimdi bekliyorum yine gideceğim etrafımda da doğum öncesi giden baya insan var önemli olan kendini kasmamak diye düşünüyorm canım
Kaderteke Baliminannesii bende onu düşündüm aslında şimdi bebek aşşağıya indiği için o acıyla bişey olur mu diye düşündüm kendimiz de evde alamayız eğilemediğim için ben alamam karnım büyüdü
Kaderteke altnbebek ben adanada yaşıyorum terliyoruz bide alırken terleyincede alınmıyor bu sefer uğraştırıyor yani bilmiyorum napacamı