Yagmur28umeyr anneler istanbul beylikduzu haramidere yolu uzerinde 6 ekimde avrupanin en buyuk bebek magazasi aciliyor % 80 indirimli tum urunler bilgi vermek istedim ☺️🤰🏻☺️
dileknazliay Yagmur28umeyr anadolu yakasından gelmeyi planlıyorum, metro, otobüs ne geçiyor oradan bilmiyorum, biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?
sinifcianne Yagmur28umeyr tüm ürünler değil %80 e varan indirimler olcak yazıyor yani bazı ürünler indirime girer hepsi girse nasıl kar edecekler 🤣 %80 altındaki küçük ayrıntıya dikkat edelim 🤭
Gizemavsar dileknazliay metrobüs geçiyo canım heme e-5 üstünde haramidere torium alışveriş merkezi durağında iniceksin
Yeniievli internetten de sipariş verebilir miyiz acaba açılışa özel indirimli olanları. ben daha önce sipariş ettim güzeldi ürünleri.
Kumral60 Yeniievli sanmiyorum canim magazaya gitmek lazim saat 10 da imis acilis haftaya cok uzal degilsen gelmeye calis.
Eymenikoo Fiyatları gerçekten indirimli olur mu ürünleri ne derece kaliteli bilen var mı acaba ? İlk kez duyuyorum bu mağazayı Anadolu Yakasından nasıl gidilir ?
Yagmur28umeyr Eymenikoo bende ilk kez gidicem cnm kalite konusunda bir bilgim yok avrupanin em buyuk bebek magazasiymis % 80 indirim olunca bi gidip gezicem nasipse anadolu yakasindan metrobusle geliyorsun haramiderede iniyorsun
Kumral60 Yagmur28umeyr canim ya magaza ile konuştum 9 da gelin diyor hersey indirimli degilmis ve indirim olanda stoklarla sinirliymis sayili urun şeklinde resmen hayal kirikligi yasadim kocaman liste yapmistim😁