Aeifelif 34+3 te 2600 duk hayirisiyla saglikli kucagimiza almayi nasip etsi. Allah kilosu hic onemli degil
Melissargun Maviss35 Ashlee benim kendi kadın dogum doktorum önceki gebeligimde falan tedavilerimde bakmıştı o yüzden biliyor ama benim karinsal ultrasonda bile belli oluyor.
HandeYasinPoyraz BraAkayBulut sizce iyi mi kilosu boyu az mı yoksa 2.500 48 cm 33+6 da ölçüm yapılmıştı
HandeYasinPoyraz [bilinmeyen] benimde 33+6 da 2.500 kg ve 48 cm demişti az mı sizce ? Benim ikinci doğumum ilki temmuz ayındaydı çok sıcaktı ve berbat bi durumdu şimdi kış annesi olacağım rahat ederim umarım 😊
HandeYasinPoyraz rileyss 33+6 da 2.500 kg ce 48 cm boyu vardı az mı sizce bilmiyorum ilk gebeliğimde 4 e yakın doğmuştu bunda hiç takip etme şansımız olmadı diğeri daha 1 yaşında olduğundan ötürü onun peşinde koşturuyorum haliyle 👀
BraAkayBulut HandeYasinPoyraz 4 kiloya yakın doğan bebeğiniz şu anki haftanızda kaç kiloydu kıyas ettiniz mi
rileyss HandeYasinPoyraz valla bana haftasıyla tam uyumlu demisti ama ultrasonla ölcülen bu degerler kesin degil zaten, baska doktor farklı ölcü verebilir yani. doktor aksi yorum yapmadıysa normaldir bence
HandeYasinPoyraz BraAkayBulut işte onu hatırlamıyorum 🤦🏻♀️ 38+4 de 3.800 doğdu 51 cm ilk oğlum buda erkek ama bilemiyorum az mı çok muu doktorum yorum yapmadı 33+6 haftalık kilosu 2.500 boyu 48 cm dedi başkada bişey yok 🙄
HandeYasinPoyraz rileyss rileyss öyle galiba haftada bir kontrole gidiyorum bakalım kaç kg çıkacak bir daha ki gittiğimde