Haticee68 Kizlar iyi geceler sizce göğüs üçünün siyah yada morumsu renge dönüşmesi hamilelik belirtisi mıdır. Bu durumu yaşayanlar varmi yardımcı olursanız sevinirim.
Mzyyn1903 Evet benim ilk belirtim oydu normalde açık pembeydi kahverengiye döndü büyüdü göğüslerim 1 hafta sorna test yaptım hiç beklemiyordum hamileymişim ben adet olucam sanıyordum
Haticee68 Mzyyn1903 benim de suan adete 3 gün var ama normalde benim de göğüs uçlarım açık pembeydi simdi ise alt kısımları yavaş yavaş morarmaya siyahlasmaya başladı insaAllah bende hamileyimdir.
Bussi Bende siyahlasma bir kaç ay sonra oldu açıkçası ama olan varsa bi test yapmanız da fayda var reglide gectiyse
Haticee68 Bussi reglime 3 gün var geçmeden yapmak istemiyorum sonun da hüsran olmaktansa 1 haftadaha beklemeyi düşünüyorum canım
Mzyyn1903 Haticee68 Bende 6 gün geçiktim öyle yaptım zaten ihtimal vermiyordum yumurtlamama denk gelmiyor diye gelmiş Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin sanada canım ♥️
Haticee68 Mzyyn1903 bende pek ihtimal vermiyorum ya gene olumsuz olacakmış gibi hissediyorum çünkü hiçbir belirti yaşamıyorum sadece göğüs üçünün rengi değişmesinden başka Rabbım isteyen herkesin kucağını doldursun boş bırakmasın insaAllah duanda yer verirsen sevinirim canım 🥰🤲🏻
Mzyyn1903 Haticee68 aminnn Rabbim sanada anne olmak isteyen tüm kadınlarada nasip etsin inşallah 🤲🏼♥️