cansualisa Alısverıs için daha erken mi? Cinsiyetimiz kesin 🥰 ne zaman başlamaya düşünüyorsunuz Lcw de 0.3 ay çok az dicek kadar var 10 tane toplasanız neden böyle anlamadım. nerelerden alışveriş yapıyorsunuz?
RabiaMirze cansualisa 17 haftalık olduk almıcam dedikçe ala ala şuan beşiginden arabasına ana kucagından ateş ölcerine kadar a dan z ye herşeyini aldım dayanamadım küvet seti sampuanları bakım kremleri kangurusu uyku arkadası bile almısım biraz erken davrandım sanırsam 🤭
RabiaMirze cansualisa Lcw e bebek bütün avmleri gezdim hepsinde ayrı ürünler buldum genelde bütün magazalarda aynı ürünler olmuyor
RabiaMirze cansualisa aslında kıyafet cok gelir kıyafetden cok genel eşyalarını almak lazım diye düşünüyorum cünkü gün geçtikce deli gibi artıyor herşeyi
cansualisa RabiaMirze sorma evet bende diyorum ufaktan az az alayım eşimde Eylül itibari ile başla diyor kafam bulandı
RabiaMirze cansualisa yani aslında cinsiyetde belliyse ne gerek var yani cinsiyet belli bile degilken aldım beşiğimi bebek arabamı hepsini bebek arabamı bile e bebekten 3750 ye indirimdeydi aldım şimdi 6000 olmuş yani iki ay oldu olmadı yazık günah bugun almadıgım herşey icin yarın yine pişman oluyorum niye almadım diye
RabiaMirze cansualisa yani bilsem bebeğim bezini sevicek sorun olmayacak bez bile alırım büssürü stoklarım ama en iyisi bile olsa her bebeğe uymuyor malesef aldıgım herşey için kendimi kârda hissediyorum 😂