Beyzalicyr 39+1 deyim kızlar Nişan filan gelmedi daha gelir mi bilmiyorum her gebelikte Nişan mutlaka gelir mi ?
Lulemom Beyzalicyr ben kendi isteğimle oldum, normal istemiyordum zaten. Belirtim olmayınca 39+3 e kadar bekledik. Hatta doğumda açıklığa da baktılar sonda takılırken, açıklık bile yoktu😄
Beyzalicyr Lulemom sıcaklarda çok zor oluyor kızımı 38 haftalık doğurdum sanki dogmicak gibi geliyor hemen gelsin istiyorum ama gelen giden yok 😂
Lulemom Be-Happy01 bazı doktorlar bekliyor. Benim yaza denk geldiği için 38 de al artık diye çok ısrar ettim ama 39 dan önce almam hiç bi belirtin yok her şey de iyi bekleyelim dedi. Hatta sonda takılırken açıklık bile yok daha da beklesek olurmuş demişti. Doktora göre değişiyor yani
Be-Happy01 Lulemom anladım benimde 38+4 de olucakta daha ilerisi olmaz dedi doktorum açıklık kontrolü yapmadı ama herhangi bi sancımda yok şuan 37. Haftadayım haftaya cuma olucak kısmetse yani bilemiyorum daha fazla beklenmelimi beklenmemelimi
Lulemom Be-Happy01 hiç bi belirti yoksa bence beklenmeli. Tabi doktor daha iyi bilir. Benimki kız bu arada
Armin-Guney Hayir . 40+0 da dogumum başladı. Nişan falan gelmedi . Kan , su hicbirsey gelmedi . Sanci geliyordu biraz biraz. Hastanede suyumu patlattilar. Sonra sancılar sıklastı ve acilma hızlandı . Yani hiç nisan gelmeden dogurdum