Nurhayatkuzey Kızlar selam, kullanipta memnun kaldığınız etkisini hissettiğiniz magnezyum takviyelerini yazar mısınız
Deletedmom52620 Nurhayatkuzey magosit kullanıyordum ama doktorum bel ağrım olduğu İçin bugün ilacı değiştirdi osteo diye hem kalsiyum hem magnezyum hemde d3 var diye
MinnieMouse Nurhayatkuzey doktor bana magosit hap verdi ama ben memnun değilim. Gittiğimde suds eriyen bı tablet istiycem. Bel ağrım da geçmedi üstelik. Beypazarı maden suyu içiyorum takviye olsun diye, yine de yeterli gelmiyor.
Aaazlize Magosit kullanıyorum bende memnunum ilk gebeliğimde magnorm kullandım ama magosit daha iyi geldi bana herkeste farklı olabilir tabi.
Nurhayatkuzey Herkese teşekkür ederim cevaplar için kızlar bende magnorm kullanıyorum pek bi etkisini göremedim doktora da danışın değiştirmeyi düşünüyorum.
Deletedmom_10 Deletedmom_10 Nurhayatkuzey Bir tık fiyatı yüksek diğerlerinden ama en etkılı olanı gerçekten.
Deletedmom_10 Nurhayatkuzey Magnezyum diasporal En etkılı magnezyum formu Mg Türleri var her ilaçta farklı bir formu var . En biyoyararlanımı yüksek mg türü mg sitrat Oda yukarıda yazdığım ilacın içeriği