aliss Bebeğime oda yapmayacagım beşiğini aldım bi de kıyafetleri için bir dolap almak istiyorum. Dolap alıp memnun kalan var mı nerden almalıyım
Ebruka02 aliss aynısını yapacağım ben de tavsiyelere açığım☺️ Şifonyer gibi bir şey düşünmüştüm ama daha kullanışlı bir şey olursa dinlerim🥰
dezgi aliss ben ikeadan bir çift kapılı dolap ve 1 adetten 4 çekmeceli sifonyer aldım bence 3 4 yasa kadar idare ederim
Aylinbzky34 aliss dün ikeadan malm 4 lü şifonyer aldık herkes çok memnun ve ilk etapta yeteceğini düşündük 4 lü yaşlara geldiği zaman Allah kısmet ederse o zaman oda falan düşünüyoruz sizde bakın isterseniz fikriniz olsun 🌺
Ebruliiiiiii aliss vivenseden 3 kapılı iki çekmeceli fiyatıda gayet uygun mini bi dolap aldım ben tavsiye ederim 3 4 yaşa kadar rahat kullanılır
Driia Ben kendim yaptırdım daha kullanışlı oluyor. Bence siz çizin ve yaptırın içini dışını nasıl istiyorsanız
irem-1999-54 aliss benimde esim kendi yapicak hem daha uyguna geliyo hem daha kulanisli sekilde cizdirdim
MeriHera aliss bebeğimin odası çok büyük olmadığından kazulet mobilyalar koymak istemedin bu sebeple kendim tasarladığı bir modeli yaptırdım memnunum varsa böyle bir şansınız kendi zevkinize göre yaptırabilirsiniz
elf_06 aliss babymall mağazasından aldık gayet güzel ilk başta bende beşik şifonyer düşünmüştüm ama dolap daha mantıklı geldi uzun süre de kullanılır yani