Lizbonn sliya30 bebek yüzünü kapatmazsa. ÇOk güzel resimler oluyor. İlk gebeligimde 1 tane düzgün fotografımız anca vardı hep kapatıyordu kendini :)
Afraaaa sliya30 bebisine bağlı canm yüzünü kapatmazsa fazla hareket etmezse kalanir. Şahsen biz yakalayamadık yüzünü göstermedi 🙈
3bebeli1kedili Üçüzlerde erkek olan çok net gösterdi kendini 19.haftada bugün de 23+3 gittik erkeğin poz poz fotoğrafı var kızların biri gösterdi diğeri garibim sıkışmış bir türlü net yakalayamadık 😂 kızlar birazcık çekingen oluyor sanırım 🙈
Dilekzamn sliya30 biraz doktorla alakalı uğraşmak istemiyor bazıları bizimki biraz nazlandı ama sağa sola iteledi azcik yakaladı :)
izobellaaa-_- sliya30 ooo benim varya aşırı. Net akıllı yavrum hep yüzü dönük pozlar verdi 😭😂🥰🧿💙 20+6
motherofcats yakalar ama 30lu haftalardan sonra daha net belli oluyor yanakları dolduğu için :) örneğin bizim kızın 22.hafta ve 29.hafta fotoğrafı çok farklı
Deletedmom52620 sliya30 biz hala yakalayamadık sürekli ya eliyle ya da koluyla kapatıyor bugünde doktoruma artık detaylı resmimiz yok dedim ama gene olmadı sırtını döndü birde meyve suyu içtim tatlı yedim kulaklarını görebildik oda güzeldi 😂😂😂😂