busraokutan Arirang hayırlı olsun kuzum bebişin. Benim adet tarihime var. Adet belirtilerinin aynısını yaşıyorum şu an. Hayırlı olan olsun hepimiz için. Bir de kpss stresi de eklenince galiba hepsi karıştı
Arirang busraokutan Çok teşekkür ederim darısı başına inşallah canım. Adet tarihin gecikince yap test. Erkenden yapınca insanın kafası karışıyor valla daha çok stres oluyor
busraokutan Anncem birlikteymisiz canım. Bekleyelim görelim. Beklenen adete daha 7 gün var ikimizin de. Sende bir rahatsızlık var mıydı peki
busraokutan Arirang kuzum zaten erken test yapmayı geçen aydan itibaren bıraktım. Çünkü gercekten insanın kafası karışıyor. İnşallah hayırlısı kolaylıkla olur canım
Limonzeytin busraokutan belirti aramayn ona bağlı olmuyor her zaman adet gününüzde kan verm net sonç alrsnz. Hayrlısı olsn
bhrey busraokutan benım bat 9 agustos . gebelik belirtisi de regli belirtisi ile aynı ama o regli gününden 2 3 gün önce başlar
Huzurumm_ Zln2152 rabbim sağlıklı sağ Salim nasip etsin sezeryan doğum bnm ki 5.hamileliğim inşaallah sağlıkla kavuşuruz