Cagla6060 Kızlar merhaba sorum şu akşamları acayip şekilde kaşıntı yaşıyorum 36 haftalık hamileyim yaşayan varmı doktora söylemelimiyim
Ebruxxxx Cagla6060 canım ellerinin içi ve ayaklarında kaşıntı varmı yoksa sadece kollar ve bacak bolgendemi kasiniyorsun..
Ayss01 Cagla6060 kesinlikle gidip tahlil yaptir. Bende kasiniyorsum özellikle geceleri el ve ayak kaşıntısi. Kolestaz çıktı hemen sezaryen ile doğum yaptim 38+2 de. Bu hastalık çok sinsi ilerliyormus. Kesinlikle doktoruna danış
isimyazmakzorunlumu Tabii ki söylemelisiniz. Kolestaz, pupp, uyuz ve ya kuruluktan olabilir. Sebebini bulup ona göre tedavi görürsünüz.
Cagla6060 Ebruxxxx kol ve bacak larım canım sadece akşamları kendimi huylanıyorum yoksa başka birşeymi bilemedim
Ebruxxxx Cagla6060 aynı durumu iki hafta önce bende yaşadım 35 haftaligim bacaklarım ve kollarımı kasimaktan kaynatmaya başladım ve şuan her yerim yara içinde sağlık ocağına gittim madafix diye bir krem verdi onu kullandım sıcaklardan dolayı alerjik oluyor vücut ve bol bol su tuket kadın doğumda gittim ve kaşıntının erken doğuma sebebiyet verdiğini öğrendim kan istedi kan verdim sonucumu alamadım