Bayanminyon07 Kızlar istanbulda Avrupa yakasında oturuyoruz Esenler avicenna hastanesinde gebelik takibini yaptırıyorum henüz 15. Haftadayz hastaneyede sormadik detaylı ultrason fiyatını merak ediyoruz aşağı yukarı ne kadardır bilenler varmı acaba özelde, yarı özelde veya devlet hastanelerinde detaylı ultrasona girenler bilgi verebilir mi bana rica etsem.. birde ben ikili testi yaptırdım sorunsuz çıktı çok şükür 3 lu ve 4 lu teste gerek varmı direk haftamda gelince detaylı ultrason yaptırsam olur mu??
ayaniz Bayanminyon07 benim doktorum 2li temiz diye 3lüye gerek duymadı. 20+6yız dün detaylı ultrason yaptırdım bakırköyde özel bi muayenede fiyatı 450 tl.. baya hastane arastırdım uygununu bulamadım..cokta memnun kaldım gittigim yerden..
1850 Bayanminyon07 ben ikili ve üçlü yaptırmadım o istege kalmıs bırsey kımse sıze yaptırma veya yaptırma deyıp sorumluşugu alamaz ama sultangzı medigoldde detaylı ultrasona girdim 200 tl
Muhasebeci Bayanminyon07 Esenlerdeyseniz medipol hastanesi var orada mega olan değil ama orada bir akrabam yaptırdı 200 tl verdim demişti..
Bayanminyon07 1850 o hastane bize çok yakın olmadı oraya giderim canım teşekkür ederim sen orda mi yaptırmistin güzel ilgileniyolarmi
momtobe8 Ben ankaradayim ama benim doktorum detayliyi kendi yapti 500 tlydi detayli ultrasonu, normal muaynesi de 400. Uclu dortlu test icin ben hic arastirmadim bir onceki gebeligimde dusuk yasadigim icin direk kandan bebegin dnalarina baktirmistik. Ama bildigim kadariyla dortlu ucluden daha dogru oran veriyor. Yinede taramalar bana cok dogru gelmiyor sonucta bircok parametreye gore bir oran cikariyor.
Bayanminyon07 momtobe8 zten risk belirliyorlar canım net birşey yok ortada benim ikili test güzel çıktı sonuçlar hani bazıları diyor ya ikili sonuç temizse diğer testlere gerek yok detaylı ultrason yeter diye ondan dedim
1850 Bayanminyon07 ıyıydı fena degıl radyologmuş sanırım ordakı doktor baya ılgılendı benımkı yüzünü kapadı yüzünü göremedik net oyuzden tekrar çağırdı tekrar gıtcem