Umutaren Merhaba kizlar yarın tam 40+0 9 ay 10 günlüğüz bugün vajinal muayene yapıldı bebek daha yukarıda aşağı inmemiş kilosu için de 3600+500 Gr olabileceğini söyledi sancım hiç çıkmadı suni sancı vererek normal doğum yapabilirsin ya da sezaryen olabilirsin sana bırakıyorum kararı dedi bende sezaryen tercih ettim 41 42 ye kadar beklemek istemedim ikimiz için de risk ve gelişimi yavaşlamadı sürekli kilo alıyor o yüzden daha fazla beklemek istemedim vücudum kaldırmıyor artık yarın sabah doğumum olacak oğlumuz olacak bana şans dileyin dua edin doğum hikayemi de paylaşmak isterim sonra 🥰👼
Semrasular Umutaren bende yarın sabah saat 10da sezeyana giriyorum canım uyku falan yok bu gece heycan sardı beni evde dolanıp duruyorum 😁 epiduralmi yoksa genel anestezi mi olacaksın
Yasemibrahim Umutaren Allah yardımcın olsun sag salim dogurun insallah kucagınıza alın sizde bize dua edin saglıkla dogurayım insallah ❤️
sunandfun7 Umutaren Sağlıkla kucagınıza alırsınız insallah büyük gün geldi çattı desenize 🥰 çok heyecanlı umarım çok rahat saglıklı kolay bie doğum olur ♥️
Umutaren benguuusk aminn sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız son zamanlar geçmek bilmiyor 🙏🥰
-tgcee Hayirlisiyla saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah bizim de 38+3 , benimkide planli sezeryan olacak yuksek ihtimalle, bebegimz son kontrollerde hep yukarida, bende normal dogumda israrci olmadigim icin beklemeyi cok dusunmuyorum
Umutaren -tgcee yaa en güzeli bilsem bende beklemezdim 40 a kadar ama gelesi yok hala miniğin ona kalırsa yengeç olacaktı benim gibi 38 de sezaryen olsaydım şimdi aslan olacak ☺️
Umutaren Semrasular epidural istedim canım ben hayırlısı bende uyumaya calisacagim heyecan da uyutmuyor tabi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰🧿🙏
Minnak-annesi_ Kbrsvs sezeryan ani iy geçti hiç birşey hissetmedim.narkosun etkisi geçtikse ağrlilar oluyor tabi ben erken ayaklandim insanin kendinden asli🥰
ayshe54 Umutaren 3 ay önce zaruri nedenlerle sezeryan oldum ve iyi ki dedim. Çok güzel geçti çok rahat geçti. Doğum sonrası acı tabiki de var ama kalıcı değil bunu düşünüp moral bulun 🥰 ve Rabbim size de benim gibi iyi ki dedirtsin ❤️
cansualisa Umutaren hadi hayırlısıyla al kucağına inş😍🥰 hiç korkma spinal oldum 2. Spinal olcammm oğlumu almak için kucağıma sabırsızlanıyorum geçiciii süreç hemen toparlanırsın inş
Umutaren cansualisa banada spinalle karışık epidural dedi de o nasıl olacak bilmiyorum çok da önemli değil hissetmeyeyim yeter inşallah hemen toparlanirim sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız oglunuzu 😌🥰