vldnkb 37+4 olduk haftaya kontrolüm var çatı muayenesi olur mu, olanlar nasıl oldu korku da var ki anlatamam arkadaşlar kimi diyor çok canım yandı kanamam oldu vs
Ozlm0916 vldnkb 35 haftalıkken oldum ben sancılarımdan dolayı . 2 kez oldum 2 saatte bir ilk baş ürktüm biraz ama korktuğum gibi olmadı hiç iliskiye giriyormussun gibi düşün saniyelik bişey zaten kendini kasmadığın sürece bişe olmaz 5 6 saniye sürdü benimki
Seymoshh vldnkb etkilenmeyin lütfen anlatılanlardan o kadar basit ve kısa birşey ki oldu bitti gibi oluyor kanama dedikleride lekelenme yani öyle şakır şakır değil abartılıyor sadece ben üç doğum yaptım şuan 4.yü bekliyorum relax olun anı yaşayın strese lüzum yok🙃
MeyraRana vldnkb o tamamen o muayeneyi yapcak kişiye bağlı biri denk geliyordu bana elini hurra daldırıp canımı yakıyordu bide kendini sıkma elim girmiyor diyordu dengesiz yanlış anlaşılmasın ama bayanlar çok sert çatı muayenesi yapıyor erkekler halinden anladığı için çok güzel yapıyor hiç hissetmiyordum bile hatta mandallı boruyla yaptıydı bi bayan çok canım yanmıştı kızmıştım hemşireye doğum zamanı erkek yaptı aynı şeyle hiç hissetmedim tamamen bakacak kişiye bağlı
Tugba3444 37+5 im bugün oldum bende çok korkuyordum ama hiç korktuğum kadar değilmiş doktorum çok rahat olmamı söyledi kendini kasmazsan hiç zor değil
Erva1234 Tugba3444 evet kendini kasarsan biraz canın yanıyo ama insan ister istemez kasılıyo ah biz kadınların işi zor