Mhrbnasel Haftadayım geceleri uyurken dönerken vajinamda ağrı baskı hissetmem normal mi çıkacakmış gibi oluyor
Gizemozz Mhrbnasel 34. Haftadan selam aynısı bende de var desteksiz asla sağa sola dönemiyorum yatarken 🥹
Princessmom Mhrbnasel vajina yanlarındaki kemiklerim bile ağryor dönerken. Uyumak işkence resmen. 5 günüm kaldı sağ salim kurtulmayı bekliyorum 🤲🥰
superstar_00 Mhrbnasel Normal brnce bebek doğum pozisyonu almış olabilir, kanala girmiş olabilir ben o şekildeyken doğumum başlamıştı.
Mhrbnasel Princessmom ya evet evet bende öyleyim Allah kurtarsın inşallah bir an önce sağ Salim kucağınıza alın😍
Mehmet_fatma Princessmom ayy yalnız değilmişim sadece bende oluyor sanıyordum.dogum şekliniz belli mi acaba
Svcncmrnz Mhrbnasel evet bnde de öyle oluyor uzun süredir var hatta batma hissi kemiklerim aciyo resmen
Sevgilibocuk Mhrbnasel bende aynıyım valla artık yuruyemiyorum bile 🙈 bugün aynı bedende son gün yarın nasipse sezeryan olacağım kızıma kavuşacağız inşallah 🐣🤗
superstar_00 Mhrbnasel Tez zamanda bebeginizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah o zaman bu yaşadıklarımız geçer.