-gulayyyy- Şuan kan serumu alanlar var mı özel hastanede raporlu olarak ücreti çok yüksek devlet hastaneleri karşılıyor mu. Kullanlar bilgi verebilir mi
CananAtaak -gulayyyy- bana 2 tane yapıldı canım 2 bin lira tutmuştu 2 yıl önce özel hastanede yapıldı
Merve2111 -gulayyyy- Merhaba ben hamilelik öncesi kullandım devlet karşılama yapıyor ama sizde ödeme yapıyorsunuz belli bir ücret ben 500 civarı ödeme yapmıştım sanırım tam emin değilim ama
Htccprz -gulayyyy- 3 yil önce 2 kez yapılmisti bana bi serum ozmanlar doktor rapor yazmıştı ve sgk karşılamıştı hiç ücret ödememiştim
Dyg61 -gulayyyy- bende gecen sene yaptırdım özel hastanede rapor cıkarttım ılaçları kendom aldım toplam 800 TL gıbı bır ücret verdım 6 kutuydu sanırım şuan üç tanesi duruyo devlet hastanesi de yapıyor dıye bılıyorum ama rapor cıkarırlar mı bılmıyorum
-gulayyyy- Merve2111 Ne zaman Yaptırmıştıniz acaba bende özel hastanede verildi doktor rapor çıkarttı dört tane iğne 1100 şuan normalde tanesi 2050
CananAtaak -gulayyyy- ben yaptırdığımda eczane devlet karşılamıyor bunu demişti ama galiba şimdi karşılıyormuş babaanneme yapıldı o da 250 TL gibi bir ücret Ödemiş
Merve2111 -gulayyyy- benim 7 ay falan olmuştur devlette rapor çıkarttı doktorum devlet belli bir kısmını karşılıyor geri kalanını sen ödüyorsun
MaxMom -gulayyyy- Raporunuz varsa devlet hastanesinde direkt taktırabilirsiniz. Ben geçen cumartesi ferinject aldım. Herhangi ödeme cıkmıyor
Degisken89 Mayısda 1 tüp yapıldı bana.devlet hastanesinde.ilacı tam hatırlamıyorum ama 250 mi ne vermiştim.yapılması ücretsizdi ama sıra gelirse.sıra gelmeyince özele gidip 250 lira verdim.tahminen 500..600 gitti.yinede normal değere gelmedi kanım.
derinnguney -gulayyyy- 2 ay önce aldım ben, devlet hastanesine yatırdılar hiçbir ücret ödemeden çıktım ama ne yazıldı hangi işleme istinaden verildi rapor varmıydı hiç bilmiyorum.