CananAtaak hayirlisi06 hayirlisi06 galiba zorlandım doğumda nedenini çok bilmiyorum, çok şükür iyiyiz epidural almadı. İnşallah kolay bir doğum olur 🙏🏻
hayirlisi06 CananAtaak co teşekkürler amin 🙏 sizinde gözünüz aydın tekrardan Vatana millete hayırlı evlat olsun amin
Pinarbek hayirlisi06 iş yerimizin yaptırdığı sigorta var ama sadece doğumu karşılamıyor, 2. Poliçede karsilacakmis falan bir sürü işler 🙄
Eminearazz Pinarbek 9000 e anlasmistik tabi 8 ay oldu dogumuma az kaldi suan yine de gorusurseniz inanin diger hastanelerden daha iyi fiyat olarak
hayirlisi06 CananAtaak hayır yapamadım 40+2 im moralim bozuk bebek gelmiyor bana dua eder misiniz uçan kuştan dua istemek istiyorum. Kolay sağlıklı ve normal doğum istiyorum
CananAtaak hayirlisi06 çok geçmiş olsun ne zaman çıkacak acaba? Bir de kanamanız olduğunu okudum kan takıldı mı size de
hayirlisi06 CananAtaak dikiş için veya kontrol için tekrar Bülent hocaya gttnz mi benim muane hakkım bitmiş 😟
CananAtaak hayirlisi06 evet gittim benim de bitmişti eğer muayene olacaksanız para ödemeniz gerekiyor 515 TL
hayirlisi06 CananAtaak kanamam doğum anında oldu daha öyle Cok olmadi. Odada falan normaldi şuan da az hatta keşke biraz dha çok olsa da içim temizlense az az geliyor. Dikiş için kontrol e gitmek isterim ama korkuyorum. Bebeğime gelince cuma çıkacak galiba tam belli değil. 😟