glam Bebek yorganı olarak %100 yün almayı düşünüyorum. Kendim de hep onu kullanıyorum hem ince, hafif hem de çok sıcak tutuyor. Yine de önerilerinizi almak istedim. Hangi malzeme ve marka önerirsiniz? Ve ne zaman üzerine yorgan örtmeye başlamalıyım? Doğumdan itibaren mi?
KlncA glam yenidoğan bebeklerde yorgan yastık ve beşiğin içerisinde herhangi bir şey olmaması gerekiyormuş boğulma riskine karşı. Bunlar yerine uyku tulumları ile uyutabiliriz. Be Zaman yorgan kullanılmaya başlanabilir ben de net bilmiyorum
rileyss glam benim annem pamuktan yaptırdı cok hafif ve incecik. sanırım dogumdan itibaren örtecegim sıcaklık durumuna göre. ama henüz emin de degilim :)
mucizemizibekliyoruzz glam yenidoğan bebeğe yorgan yastık oyuncak vs hiçbir şey kullanılmamalı beşikte. Sadece reflü yatağı uygun
Melisahsendursun KlncA benim evim sobali bulunduğumuz semtte dogalgaz yok oyuzden besigimiz hertarafi pamuklu koruma kalkanı gibi 😊
Anneyimm rileyss merhaba benim bebegim aralik sonu ocak basi dogck allahn izniyle usumzlermi yorgn olmadn o aylrda
sudamlasi Yorgan önerilmediği için uyku tulumu kullancam evin de ısısını ayarlarım battaniyelerimiz de var☺️
eminergunn Bnm annem yünden yaptı ama böyle pofpof ugraştı incecik yaptı hemen örtülemez belki ama hazır şimdi bakalım doğsunda...
Asiiye eminergunn ebatlari kac annen de yapacak da besige uygun yorgan yastik ölcü verebilirmsn henuz besik almadik
Babies16 glam ben yiardir pamuk kullaniyrm.bebegimede pamuk yaptrdim.yun alerjisi olabiliyor sahsen yun beni rahaysiz ediyor bana cektiyse onada ayni etkiyi yapar.oyuzden daha pahaliydi ama yinede pamuk yaptrdim
Haticeozturk Şerefli yatağı alcam bir tane uyku seti alcagim bir elyaf yada pamuk yazdık bir tane yün ince yazdık birde pamuk alırım ama ilk zamnlar reflu yatağına yatırırım galiba
Meryem34 glam annem yorganı da yatağıda yünden yaptı ince bi şekilde saglıklı diye ama yatağını doğunda kullanıcaz yorgan ilk dogan için önerilmiyormuş sonradan kullanıcam
Semesu Yataştan aldım bi tane yorgan pamuk 100tl. Bi de ayrıca set aldım beşik korumalı yorganlı falan 240tl. Çok tatlı 😌 ihtiyacı olan bir baksın yataş eva.