Celiktss HurremSultan android telefona uygulamayı indir. İçeriğine bak sonra konuşalım😀 tvye yansıt sonra telefonu
HurremSultan Celiktss Allah belasını versin böyle uyanmanın 😅🤣 kaç saattir uğraşıyorum reklamdan uygulamayı açmıyor gsjx birde Rusça ne alakaysa 😬
Celiktss HurremSultan ne Rusçası kız😀 yanlışı mı indirdin Reklam falan da yoktu valla Mis gibi açıp her platformu izliyoruz biz😀
Alparslaninanneesii HurremSultan ikisinide kullandım aktif olarak disneyi kullanmaya devam ediyorum bende çoğunlukla reality show ve çizgi film izlediğim için ben beğeniyorum açıkçası shahhaahaha
HurremSultan Alparslaninanneesii benim bebem sadece kukuli izliyor ben hala 20 yaşında bir baby olduğum için kendim iradem ile Disney prenseslerini izlemek istiyorum 🤣🤣😁♥️
DidemDnnz HurremSultan her ikisi de var şu an hatta Amazon da var. disney’in marvel içerikleri iyi, hem deneme fiyatı filan uyguna geliyor. Bence al bir dene. Biz hepsinden sıkıldık sanırım yaaa, YouTube da evrim ağacı, bebar bilim, flu tv filan izliyoruz :/
cahillesohbetikestim HurremSultan netflix bizi çok sarmadı kanka ya Disney ya da amazon prime a geçicez bakalım henüz karar veremedim 😁
Deletedmom_33 HurremSultan Eğer animasyon, Star wars ve Marvel hayraniysaniz Disney size cennet gibi gelecektir