HurremSultan Kızlar bizim netflix üyeliğiniz bitti. Eşimde ben çok çizgi film izlediğim için sana Disney+ alayım o zaman dedi. Sizce hangisi daha mantıklı. Aranızda ikisini de deneyimlemis hatunlar varmi? 🌸🌸🌸🌸
Nskyhn HurremSultan Disney de Netflixte ikisi de var ama bizi Disney pek sarmadı 😂 Marvel falan pek tarzımız olmadığı için yoksa çok kaliteli içerikler var bence 😂
Padfoot HurremSultan aşko marvel seviyorsan disney güzel. Güzel çizgi filmler de var. E bide artık yavaş yavaş diziler netflixe sözleşmesi bitince disneye geçiyor. Aras bulut la emma watson ın bi projesi olcak diye dedikodusu var bence en önemlisi o 🙊🤩
Deletedmom52620 HurremSultan disneyi bende istiyorum ya bu reklamlarda güzel şeyler gösteriliyor merak ediyorum
-MinikveAnnesi- HurremSultan disney+ ı tv ye yüklemenın yolunu bulabilsem uyelik alicam da tv de yok 🤦♀️
cutiebun benim şu dizim bitsin bende üyeliği iptal edeceğim disney e geçeceğim bakalım orası nasıl sjsjs 😂
HurremSultan Nskyhn marvel falan bende pek sevmem. Daha çok eski çizgi filmler varmis onlar için istiyorum. Eşim marvel sever ama zgajgxux belkide kendisi için istiyor😅😅
HurremSultan Padfoot çizgi film seviyorum zgskgxx marvel eşim için xgskgxx ama reklamlar acayip iyi etkileniyorum galiba bu algı oyunundan😅😅
HurremSultan Bernnnaaaa ya çok +18 ilerletmekten diziden birsey anlamıyorum gxhzygzjzgx o yuzden de biraz çizgi film izlemeye başladım. Aşırı yakın şeyler izlemek beni geriyor. Günaha giriyor gibi hissediyroum😅
HurremSultan -MinikveAnnesi- bizimki akıllı kendi kendine yükledi xjsjxux 10 bin TL yi boşuna mı verdim dhxkyxbx
Tomrishatun HurremSultan kusura bakma valla gulumsedim🙂 Disney daha mantıklı cizgi film vardır netflix artık zaten olanı izlemissindir
HurremSultan Tomrishatun ay birde Disney çizgi filmelrinj çok seviyorum ben🥺🌸 hala minik bir bebik var içimde sanırım 😁
Padfoot HurremSultan abartıldığı kadar iyi değil beybi. Seçenek çok az netflix e göre. Sherlock himym vs hep disney de şu an. Haziran da harry potter da netflixten kalkacaktı ama sonradan sözleşme yenilediler. Yenilenmeseydi o ay netflixi bitircektim. Reklamlara çok kanma ciddiyim
Deletedmom52620 HurremSultan aynen bende o reklamlarda gördükçe alaşım geliyor diyorum dur çocuk olacak bekle az gözü açılmamış bebeme çizgi film mi izleteceğim diyorum 😂😂
Mysaa HurremSultan dizilla mı dizibox mı ne vardı netfilix cekimleri oraya düşüyor disney alın değişiklik olsun 😀😀
HurremSultan Mysaa kız anaamm ordan dizi izleyelim dedim. Exxen de bir dizi varmış orda var dediler. Çıplak karılar çıkıp durdu gzajjgzkz
nevamm1 HurremSultan bizimde bu ay bitiyor artık dibini siyirdik netflixin izleyecek bir şey kalmadı ve artık eskisi gibi yeni içerikte üretmiyor bizde iptal edeceğiz üyeliği 🙁
HurremSultan nevamm1 ya evet bende bisey bulamıyorum ama.yinede ne bilim kapanınca boşluğa düştük evde kukuli izliyoruz sürekli 😅😅
EmineDefneGokce HurremSultan hepsine üye olmamız ama benim asla izlemeyip cennet mahallesi izlemem hdhdhd
HurremSultan EmineDefneGokce ahah bende de netflix varken muhteşem yüzyıl izliyorduk eşimle 😅😅 sabah evee olduğu jcin beraber izlemeye başlamıştık. Birde kızıyor bensiz izleme diye zgakxuxb
Mysaa HurremSultan hahah senin sansınamı 😀😀 ama normaldir zaten normal bi site değil ben öyle birkac kez izlemiştim denk gelmedim ama 😀😀😀😀
fulyaablaoluyor HurremSultan walla dedigin gibi cizgi film seviyorsan disney derim netflix seviyesi yerlerde bence