naz_alp benguuusk bir günlük için yeterli tabiki çorap da bence koymalıyız emzirme atleti veya sütyeni ben lohusa tacı da yaptım onu da fotoğraf çekeriz diye alıcam rahat edebileceğimiz bir terlik ki belki terlikle gideriz ped çamaşır aklıma gelenler bunlar 🥰
Minik_prenses benguuusk ben sezeryan olacağım 2 takim lohusa takımı 1 takım alt üst pjama takimi 1 adet de alt pjama koydum Çorap terlik atlet falan Kullanmassam geri getiririm diye düşünüyorum fazla olsun eksik olmasın 😂
menuder benguuusk sezeryan olursa dite 1 takım daha koy bence canım havalar sıcak terlersin, kan geçer vs değiştirmek isteyebilirsin belki. Benim de bu hafta doğumum olacak 3 takım koydum
Ezgican- benguuusk havlu, çamaşır, ped, hırka, çorap, terlik, peçete. Ve kişisel diş fırçası vb ihtiyaç olabilecek şeyler 🙂
menuder benguuusk bence bormal doğum düşünüyorsanız yeterli. Sezeryanı çok bilemiyorum. Eviniz çok uzak değilse en kötü ihtimal birileri gider alır zaten
Driia 2 takım pijama veya rahat edeceğiniz bişeyler ben pijamayla takılmayı sevmediğim için tayt ve tişört almıştım ilk doğumumda sezeryan oldum. Depend bez 1 paket yetiyor sonra normal ped e geçebilirsiniz Havlu terleme vs oluyor elinizi yüzünüzü yıkıyorsunuz hastanede var ama kendi havlumu kullanmayı tercih ediyorum. 1 tane iç çamaşırı Kilot lazım olmuyor dépend olduğu için ama olsun Çorap üşüyorsunuz sezeryan sonrası Hırka Terlik crocs tarzı olursa banyo felan yaparsanız ıslanmaz. Göğüs ucu kremi Çok bakımlıysanız makyaj yoksa sadece diş fırça ve tarak yeter :) Bu 1 gün kalacak şekilde bir valiz.