Deleted4445656 babygst Amerikan hastanesinde yaptırmıştım Şubat ayında 25-30 bini toplamda buluyor ilaçlarla
Rozmari babygst İstanbul bht clinic tema hastanesinde Prof Dr Volkan Turan a yaptırdım doktordan hemşirelerden ekibinden şu ana kadar çok memnunum transferim oldu test günümü bekliyorum fiyat olarak da hastaneye 14 bin ödedik toplamda 30-35 bin arası tuttu ilaçlarla birlikte yol parası vs il dışından gittiğimiz için
Ceyda76 babygst ıstanbul maslak Acıbadem prof Bulent tıraş hocaya yaptırıyorum memnunum 35buldu toplam
Sibbeell babygst Bahçeşehir İstinye liv hospital ziya kalem harika bir doktordur ekibi de öyle gebelik takibimde bile değiştirmedim gönlüm el vermiyor😃😃 hala ona gidiyorum yaklaşık histereskopi vs içinde 25 bini buldu ama değdi görüşme sağlayabilirsen mutlaka görüş derim 💜💜
benkosarim Bahçeci tüp Bebek merkezi dünyanın en iyi 3. Merkezi secildi bir inceleyin bence memnun kalicaksinizdir
babygst benkosarim Dün oradaydık Özkan özdamar Çok ilgili bi doktordu sağolsun tahlilleri götürdük Ciddi birşeyimiz olmadığını söyledi Aşılamadan ziyade tüp Bebek’le daha güzel sonuç alırsınız dedi hesaplamalarımıza göre 35 bin İ buluyor o da
Ceyda76 babygst yok ılk muayene ucretı oduyon sonra hıc odemıyon.Cok bılınen bır doktor Ünlüler fılan gelıyır yabancı uyruklu hastası cok .Ilgılenıyorlar İş bölümü var
benkosarim babygst ha bu arada bir tane arkadaşım devlet Hastanesi’nde denedi Zeynep kamil’de devlet hiç çocuğunuz yoksa bütün masrafları karşılıyormuş ona da bir bakmanızı tavsiye edeceğim çünkü miktarlar gerçekten çok pahalı belki devlet hastanesinde olur çünkü öyle hamile kalıp doğuran arkadaşlarım da var
Ceyda76 babygst 1700tl ve transfer bıtene kadar gecerlı orda da sperm testı ucretsız ve arada kendılerı hormon bakıyo oda ucretsız ıkı güne bır muayene ye gıttım ücret alınmıyor
benkosarim babygst yok o evlilik süresiyle alakalı değil devlete kadın doğuma tüp bebek bölümüne randevu alıp gidiyorsunuz bütün tahlilleri yapıyor direk tedaviye başlayabiliyor özelden önce bence bir devleti deneyin
Bebekceylan Bahceci tup bebek merkezi Doktorum ebru ozturk💙 Tup bebek yaptirdim 6 gun sonra kizima kavusuyorum insallah🫶 50.000 gibi bi masrafimiz oldu. Allah yardimciniz olsun🫶
babygst Bebekceylan Bahçeli’yi çok duydum ben de Özkan özdamar a gittim çok ilgili bir doktordu sanırım onda aşılama veya tüp deneyeceğim maşallah size