gamzeakkurt Arkadaşim bugün doktora gitmiş 6 hafta 5 günlük hamile kese var ama bebek gözükmüyor demiş doktor pazartesi tekrar çağırmış gozukmezse sağlıklı gebelik değil demiş başına byle bi olay gelen var mı
ParildayanYildiz gamzeakkurt geç döllenme olabilir 8 yada 9. Haftaya kadar beklemekte fayda var canım
Can_tanelerim_benim gamzeakkurt 6+5 bende bugün doktora gittim bana da aynı cümleyi kullandı kese var bebek gözükmüyor dedi 2 hafta sonra geri gel dedi acaba dış gebelik mi bilmiyorum
Tombikis96 gamzeakkurt yani benim de başıma gelmişti 5 ay oldu 6 haftalıkken gitmiştim 2 hafta sonra bidaha gitmiştim boş gebelik çıkmıştı 10 haftaya kadar belki oluşur diye bekletmişlerdi sonra kendiliğinden düşük yaşamıştım tabiki herkesin böyle olacak değil canım kalbini ferah tut inşallah bebeğini de görürsün
Mzyyn1903 Benim 6. Cı haftada gittiğimde kese vardı ama bebek yoktu araştırdım boş gebelik felanda olabiliryor diye insan ister istemez düşünüyor ama 1 hafta sorna gittiğimde bebeğide görmüştüm kalp atışınıda duymuştum
Betulxxx gamzeakkurt benim başıma 3 kere geldi canım boş gebelik . Hafta önemli değil kese 20 mm olunca bebek görülmeli en geç. Haftaya bakmasın. Ayrıca içini rahat etmesi için 9. Haftaya kadar bekleyebilir
Esra_4572 gamzeakkurt bende 5 haftalıken gittim kese var bebek yok sağlıksız dedi hiç tınlamadım umursamadım bile içimde ki ses var diyordu 7 haftalıkken gittim bebeğide kalp atışınıda duydum tabi ben başka doktora gittim aynı dıktora gitmedim