Ffatma Feyza güzel bir isim bence. Biz de 27 haftalık kızımıza bugün Begüm mü olsa dedik netleşmedi ama sizin gibi klasik isimleri seviyoruz. Begüm nasıl
Papatyaesin Ffatma ben bu isim konusunda pek anlamam kuzum begüm kulaga hos geliyor fakat anlami ne bilmiyorum hayirli olsun bizde meryem beyza ve feyza arasinda gidip geliyoruz 🤭🙈
Dilekzamn Papatyaesin ay sizin içinize sindiyse bence çok güzel kimsenin fikrine karışılmaz ama artik o isimleri duymaktan çok sıkıldım hep aynı hep aynı.
Papatyaesin Dilekzamn ben cok begeniyorum iki isim arasindaydik feyza meryem sanirim feyza olucak canim sindi sindi bende bir fikir alayim dedim yinede dini saniyorum bu ismi konulur mu iyi mi tam bilemedim cok mutlu oldum cok teşekkür ederim 😍yani bende defne ismini begeniyorum ama anlam bakimindan bir anlami yok bu tarz isimlerin daha cok anlamina önem verdik o yuzden icime sindi sizlerde güzel demissiniz😍
Ffatma Papatyaesin diğer kızımın adı Melike Betül, Melike prenses demek . Buna da uyumlu Begüm hem de anlamı yine prenses, hanım. Betül Begüm kardeşler kulağa hoş geliyor. Meryem de güzel ben bir de Beyza düşünüyordum eşim beğenmedi
Papatyaesin Ffatma evet uyumlu kuzum hayirli olsun😊😊bakalim biz ne koyucaz babasi meryem ece diyor ben de cok uzun diyorum sizinde ilk kiziniz iki isimli zor oluyor mu kullanimi herkes 2 isimle cagiriyor mu canim
Ffatma Papatyaesin Betül ü kullanıyoruz ben Melike Betül diyorum ama genel olarak herkes Betül ismiyle hitap ediyor. Biri ismini sorduğunda da kendisi iki ismini söylüyor . Meryem Ece uzun değil aslında. Soyadınız kısa ise
Majun Benim de kızım olacak ben de Feyza koyacağım inşallah 😊 İlk kızımın adı da Fatma Serra. tek Feyza mi olsa yanına bı isim olsa mi diye düşünüyoruz
Papatyaesin Majun feyza cok güzel bizimde soy isim uzun sayilir bende isim kisa olsun istiyorum yoksa feyza Nur da güzel isim saglikla gelsin minnak prenses🥰 ben hala cok kararsizim ya meryem mi feyza mi arasindayim bazende beyzaya gidiyor aklim 🤭😂😂kiz ismi ne kadar zormus ya cok guzel isimler var hep
Papatyaesin Ffatma soy isim biraz uzun canim o yuzden vazgeçtik birde ece kralice vs demek meryem de ibadet eden anlaminda kulaga hosta gelse anlamlari uyumlu bulamadim sanki sizin isimler cok güzel betül de tek basina bile sevimli bir isim ismiyle yasasin güzel ömrü olsun kizlarinin🤲🤲🥰
NurBF Papatyaesin adım Feyza bolluk bereket demek evet ama annem hep bana gittiğin her yeri kurutuyorsun der genelde 😂😂
Papatyaesin NurBF hadi yaaa 😂 Bence öyle değildir anneciğin anlamını biliyor ya ne güzel belkide kızınca tersini diyordur benimki hep öyle derdi salak manyak vs demez ismimin tersini derdi bana kiznca😂 o da kötü degil sevdiği icin ismin cok seviyorum güzel ömrün olsun ama bende kizima kizinca bunu derimdir😁😁🤭🤭🤭
NurBF Papatyaesin hhahaha evet şaka yapıyor tabi ismiyle büyür inşallah eşimde tam tersini diyor seninle evlendim önüm hep açıldı der😂
Bebek_cund_annesi Benim en küçük kız Feyza. İsimden karakter oluşuyorsa gerçekten dogurdugum güne gidip başka isim koymak isterdim 😂😂 çünkü doğduğundan beri beni yaşlandırdı. Delirtti hatta 😂😂 çocuktan soğudum onun yüzünden . Tabi isimle.alakasi varmı bilemem