kubra_zmnsz Arkadaşlar 38+3 oldum kafa çapı 103mm olduğu için doktorum kanala girmediğini sezaryen olmam gerektiğini söyledi, böyle bi durum yaşayan var mı?
twinboymama kubra_zmnsz başka bir doktora daha görün istersen o kaç ölçecek. ölçümler cidden tutmuyor belki sandığınız kadar büyük değildir.
Gul-42 kubra_zmnsz bnd hazırladım ama olmadı cnıö ztn normal olsa bıle cok dıkışım olurdu doktor dedı
atlasannesiiii kubra_zmnsz öyle tabiki ama sonuçta evladına kavuşmak için bir diğer seçenek birazda hamilelik psikolojisi insanı bu anlamda yoruyor bence oluruna bırak üzme kendini
kubra_zmnsz twinboymama aslında doktoruma güveniyorum ama dediğiniz gibi ölçümler farkedebiliyor çok kararsızım gözüksem mi gözükmesem mi
twinboymama kubra_zmnsz ben olsam gözükürdüm zararı olmaz. yani direkt doğum şeklini etkileyen faktörlerde mutlaka farklı doktorlara görünülmesi taraftarıyım
kubra_zmnsz oznuroznur07 şöyle ki benimki baktı üç defa çatımın gayet iyi olduğunu söyledi ama bazılarını duydum ki doğum anında bakıyormuş ama doğumun nasıl olacağını belirleyen en önemli şeylerden biri de çatı bence önce bakılması gebeyi rahatlatır
SutlacimiYedimmiBen kubra_zmnsz mm olarak hatrlamiyorum ama oğlum doğduğunda kafa çapı 36 cmdi ve normali 34-35mis hemde iri bir bebekti 4 kilonun uzerindeydi normal dogurdum
kubra_zmnsz SutlacimiYedimmiBen Doktor çevresine doğduktan sonra bakıyoruz doğum için önemli olan çapı dedi çevresi cm oluyor çapı da mm cinsinden
nisanuruzun kubra_zmnsz benimde 36 haftalıkken 93,5 cm di kafa çapı yarın kontrolüm var şuan 38+4 üm doktor kilosu artmissa sezaryen günü verebileceğini söyledi hayırlısı artık 😊
kubra_zmnsz SutlacimiYedimmiBen aynı şey değil canım çevresi alından itibaren bakılıyor çap ise üst kısmı oluyormuş