sirine0429 Ordu’da hsg çektiren varmı? Nereyi tavsiye edersiniz? Bu ay sonu hsg çektirmeyi düşünüyorum. 6 aydır deniyoruz çikolata kistim var 5 cm. O yüzden çekinmek istiyorum. Cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim.🌸
Leon06 sirine0429 ben doğum hastanesi Burcu Timur’a çektirdim çok yoğun zor sıra alıyosun ama çok ıyı bir kadın memnun kaldım
Emisse sirine0429 canım orduda yaptırabildin mi bende orduda yaptırmak istiyorumda yer olarak emin olamadım☹
sirine0429 Leon06 Peki hsg den önce başka değerlerinize falan bakıldımı muayene falan oldunuz mu direk onun içinmi gittiniz. Anestezili mi oldunuz? Bir de reglden sonra ne zaman çekindiniz acaba?🙏🏻 Ve umarım temiz çıkmıştır, hamile kalabildiniz mi çekildikten sonra.
Leon06 sirine0429 bakıldı hormon testlerine bakıyor anestezili anestezi icin tahliller cekiyorsun EKG röntgen filan adetin 9. Günü çekildim benim tüplerim kapalı çıktı bide hidrosalpenks var o yüzden tüplerim alınacak inşallah senin temiz çıkar 🥰
sirine0429 Leon06 çok geçmiş olsun sanada canım. Ama üzülme her şeyin bir çaresi var. Umut har zaman var. Nasipte ne zamansa o zaman gelsin bebişlerde. Olmazsada dünyanın sonu değil. Ben öyle düşünüyorum yani. Hayırlısı olsun hakkımızda❤️😘🙏🏻 İnşallah temiz çıkar ama içime sorun çıkacakmış gibi doğuyor. Siz kaç ay denemeden sonra çektirmiştiniz hsgyi ve çikolata kisti falan varmıydı benim gibi . Ben o yüzden endişeliyim.
Leon06 sirine0429 bende hiç bir problem yoktu hormon testlerim filan hersey normaldi oyle olunca 3 ay olmayınca anlamıştım bisey olduğunu doktorlar hersey guzel diye gönderiyordu 10. Ay Burcu hanıma ısrar ettim oyle çektirdim
Leon06 sirine0429 birtek tüplerde sıkıntı çıktı işte onun da tedavisi yok. Hakkımızda hayırlısı olsun benim gibi olması çok çok dusuk bi ihtimal zaten insalalh sen kısa zamanda guzel haber alırsın 😍
femme Leon06 merhaba, benımde sol tüpümde genişlmee sıvı bırıkmesı var dedı, hafıfmiş amıelıyat olman lazım dedı,siz ameliyat oldunuzmu surc nasıl oldu bılgı verırmısnız
sirine0429 Leon06 çok geçmiş olsun. Tüp bebek olabiliyor ama dimi? Benimde belki çıkar sıkıntı belli olmaz tabi ama teşekkür ederim inşalah bir sıkıntı çıkmaz🙏🏻🙏🏻Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah ❤️
sirine0429 Emisse canım ben Mürvet Kırca Bulut muayenesi varmış özel çok güzel yorumlar okudum adetim yaklaşınca oradan randevu alacağım eğer doktor hanım orda ise ona çektireceğim. Birde ne olur ne olmaz diye medicalparktan Esra turgut yavuzdan randevu aldım hastalığımın 2. Gününe ilk muayene olucam sonra orda çektiririm eğer diğer dediğim yerde doktor yoksa. 24 agustos ta adet olucak büyük ihtimalle o hafta çektireceğim işte adet bitiminde çekiyolarmış aradım konuştum hepsiyle.
Leon06 femme merhaba evet oldum senin durumun ne derecede bilemiyorum ama benim iki tüpümde de vardı laparoskopi ameliyatı oldum iki tüpümde alındı 1 haftaya da normal hayatıma döndüm
Leon06 femme belki açabilirler benim bir tüpüm diğerine göre daha ıyıydı doktor ameliyatta durumunu görüp karar veririz biri kalabilir belki dedi ama kurtarılacak derecede değilmiş eğer tüp şiştiyse genelde alıyorlar çünkü kalınca yapısıklık olup kapanabiliyormus
femme Leon06 bende sadece bır taraf ıcın hafıf derecede genişleme var dedı, bi tane doktor buldum attım raporumubana almadan da tüpünü kapalı amelıyat olabılırsın kesınlıkle dedı,pekı sız tuplerı aldırdırsanız bebek ıcın şuanda ne yapıyorusnuz
Leon06 femme inşallah açılır düzeltirler alınsa bile tek tüple de normal yolla hamile kalabilirmisin. Yine de ıyı bi doktor bul araştırma hastanesi daha güvenlidir bu konuda. Ben tüp bebek tedavisine başlayacam ıyılesince
femme Leon06 hayırlısı kuzum dualarım senınle sende dua et rabbım hem saglıgımıza kavusmamıza hemde hayırlı bı emlat versın inaşşalh :)