Tulin_bzk00 Çalışan ve 3 gebeliğimdeyim süpriz bir gebelik 9 yıl sonra , uzaylıymışım gıbı şaşıranlar var çalışıp hamile kalmak artık doğal karşılanmalı kariyer korkusuna girmemeli anneler
Hulus Tulin_bzk00 öncelikle tebrik ederim bende çalışıyorum ve ilk gebeligim size uzaylı gibi bakabilir miyim cunku benim asla ikinciye cesaretim yok 😅🤣
Misssitare Tulin_bzk00 ben bu sene 1. sınıf öğretmeniydim ilk 6 ayım okulda geçti. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sonra tatile girdik zaten ama 6 aydan sonrası devam etseydim zor olacaktı. Çünkü sürekli ayakta olmak zorundaydım ve bu da yoruyordu bir de 1. sınıflar düşünün. Ayakta çok kaldığım için ve bebeğin yerleşmeye başladığı zamanlar çok dinlenemediğim için yalancı kasılmalarım erken başladı. Şimdi kasılmalar için 2 ilaç kullanıyorum ve bol bol dinlenmeye çalışıyorum.
gozdeyagci Tulin_bzk00 hiç sorun olmadı. İş arkadaşlarımla güle oynaya hamilelik geçiriyorum. Belirtim de olmadı. Çalışma tempom biraz azaldı. Ama kimse de hadi demedi. Hatta onlar yavaş diyor. Şu anda herkesin isteği bebeğimin sağlıkla doğması 😀
Ezgi2727 Tulin_bzk00 ben 24. Haftamdan beri uzaktan çalışıyorum covid vakaları yükseldi diye şirket riske atmamı istemedi ve Hepsi cok destek 🥹
Tulin_bzk00 gozdeyagci benim şirkette de saolsunlar ilgililerde 3. Gebelik olmasına şaşırmaları ınsanları aaa 3. Müü tepkısı 😏 11 haftamdayım karnım belirdi belkı normalde ınce uzun olmamdan mı bilmem erken şiştim
morportakal Tulin_bzk00 Ben de çalışıyorum büro ortamımda çok keyifli bir hamilelik geçirdim arkadaşlarımın sayesinde. Neye elimi atsam sen bırak sen hamilesin diyorlar beni alıştırdınız doğumdan sonra da böyle isterim diyorum hatta genel anlamda çok keyifli geçti Allah iyi insanlarla karşılaştırınca 😄
esradgn123 Tulin_bzk00 Maşallah 🧿 Benim görümcem de çalışıyor ve yaşları birbirine yakın üç çocuğu var İşini de çok severek yapıyor çocukları da çok uyumlu Benim ilk hamileliğim köyde çalıştığım ve riskim olduğu için hep rapor aldım