arkadaslar merhaba
1 ay olucak dogum yapali bu arada. doktordan memnun kalmadim. tum muanelerim boyunca iyiydi guler yuzluydu falan icime sindi nedense bu kadina dogumumj yaptircam dedim. kusadasinada egemed acilmasina ragmen bu kadin orda oldugu icin sokede dogum olmus oldu kimliginde soke yazmasinida istemiyodum sirf bu doktor icin onada tamam dedim ama dogum zamani geldiginde istedigim ilgi alakayi hic goremedim kendisinden. bunun icin mi burda yptim cocugun bosu bosuna kimliginde soke yazacak dedim. keske kusadasi egemedde olsaydim ne farki vardi dedim yani. dogumdan bir kac gun once doktora genel istedigimi anksiyetem oldugu icin spinali kaldiramam dedim. tamam dedi ama spinali oneririm dedi daha iyi falan dedi. yine anestesi doktoruylada konusursun dedi tamam dedim bende. neyse dogum zamani sabah gittik . hemsire damar yoli acti derken ne doktoru gordum ne anestesi doktorunu. ben ikisinimde bi doguma girmeden odama gelmesimi bekledim yani bilmiyorum gelmelero gerekiyomuydu normalmi gelmemeleri. cunku doktor konusursun demisti. bekledim gelem giden yok. hatta hemsireyle formu doldurduk anestesi verilcegi icin sorulari soruldi falan . hemsirede geneli kötuleyip durdu spinali övüp durdu birazda azarlar tarzda konustu hani napican sen genelo cocugunu gormek varken o an falan filan. tamam dedim bende icimi rahatlatti aslinda neyse aldilar.goturduler beni icerde 5 6 kisi var doktorda orda. yatirdilar beni igne yapilirken belden acimadi onu soyliyim ama cok gerildim hemen islemedi bana bir kac kere sokup cikardi igneyi pozisyonumj ayarlayamadik kendimi cok kastigimdan dolayi resmen can derdine dusmustum o an valla. anksiyete tavandi. neyse bacaklarimdan uyusma geldi. sondayi uyusunca taktilar hissetmedim bisey. yukarda ayna var bildigin hersey meydanda batikon sürüyolar falan goruyorim kafami cevirdim hemen. hissediyorum ama soguklugunu sürüslerini falan. hani bu nasil uyusma dedim. ya tam uyusmadan baslarlarsa tam uyustummu acaba keserken hissedermiyim derken bunlari dusunurken kadim zaten beni kesmeye baslamis hissetmedim yalan yok. dokunuslari hissettim. ama sonra icimden bir aci agri cikti sanki icimden bir parca koparmaya calisiyolar boyle bir his yok yani bunlari hissettim kadinin icime elini daldirisini icimden cikarmaya calistigini falan. ve dayanamiyorum cok aciyo diye bagirdim ben. bir panik oldum tam uyusmadan basladilar sandim. bunlar bana bi ilac verdiler yaro baygin yaptilar beni ameliyat bitmeden uyandim ama nasil kafam iyi. heralde dikis falan yapiyolardi hala karnimda dokunmalari hissediyordum cunku. neyse bitti goturduler. GELELIM ASIL MESELEYE!
ben isterdimki canim aciyo dayanamiyorim falan filan derken hissediyorum suanda aciyi derken . bak birazdan gorceksin bebegini cok az kaldi yada 10 saniye kaldi falan deselerdi dayanip gorcektim ben sandimki tam uyusmadim icimi hissediyom sandim . cunku izledigim videolarda benim gibi olan yoktu. o gunde cok dogum vardi acele ediyolar sandim yapip bitirelim bi an once gibisinden. bana hic bisey soylemeyip direk ilac vermeleri hic olmadi. doktor o an benimle konusabilirdi beni rahatlatabilirdi kimse birsey demedi ilac verip gectiler. bak boyle hissetmen normal biraz daha dayan cikartip gostercem sana bebegi dese dayancaktim beklicektim. ne anlami kaldi genel olsaydim ozaman bu kadar korku eziyet cekmezdim. ki spinalin vermis oldugu bas agrisi bende bir hafta sürdü. bebegi gorcek halim kalmadibas agrisindan. agliyordum bazen. ne gerek vardi genel olsaydim bari bas bagrisida cekmezdim. yine en son ben gordum bebegi odaya geldigimde. bok gibi gecti yani. sadece anestesi teknisyeni cocuk benle biraz konustu okadar. doktordan hic memnun kalmadim. spinal olanlar anlatabilirdi bebegi cikartirken aci cekmem normal mi yasayan varmi