Eveeett kızlarr biraz uzun olacak amaaa en baştan anlatayım. 5 yıllık evliyim 3 yıl bebem olmadı. Erken menepoz dediler. Tıp çok gelişti ağlama dediler. Neyse günler geçti gitti Bi baktım hamileyim rabbim in mucizesi kızım doğdu 5 aylık olduğunda bir baktım birdaha hamileyim 🤣🤣 olmuyor zaten diyerek pek korunmafıö 😍 sonraa 14. Haftada ikiz olduğunu öğrendim. 27. Haftada tek yumurta ve ikisinin de kız oldugunu öğrendim. Rabbim in mucizesi. Herkese anlatıyorum. Rabbim isterse herşey oluyor 😍. İlk hamileliğim çok zorlu geçmişti şükür 2.si çok rahat ve güzeldi tabi ağırlığı vardı zorluğuda ama ilkine kıyasla harikaydım. 34+3 te yani 22 temmuz günü hastaneye gittim. Burda paylaştım acaba gün verirler mi diye. Gittim hastaneye birdaha çıkamadım. Meğer bebişler den biri diğerinin kanını etmiyormuş zayıflatıyormuş. Birine 2800 dedi doktorum diğerine 2500 dedi cuma günü akşam 9 da sezeryana aldılar. Çok korkuyordum. İlki de sezeryan dı ama böyle bir korkum yoktu. Ameliyathane ne kadar ağladım taki halay müzikleri açılana kadar 🤣 herkes çok mutluydu benden başka. Aklım kızımdayfı. Bana Bn irşey olursa korkusuyla geçti bütün ameliyat süresi. Neyse ee bebişler doğdu biri 1930 gram diğeri 2000 kğydu. Küveze aldılar odaya boş çıktım. Çok kötü bir duyguydu bu. Odaya geçtikten 2 saat sonra hemşire geldi anneme hadi gidip bebişler getiriyoruz dedi ayyy dünyalar benim oldu sanki. Bebişler im geldi ay çok tatlılardı. İlk kalkış çok kolaydı hiç zorlanmadım. İlk doğumum da çok kolay geçmişti. Bu doğumda sadece beni zorlayan şiddetli baş ağrısı ve omuz ağtısıyfı. Anestezi yi atamadı vücudum. Oyssa deli gibi kahve içip gazı mı da çıkarmıştım. 4 gün boyunca boyun ve baş ağrısı çektim. 4 gün sonunda turp gibi ayağa kalktım. Evimi temizledim anneme yardımcı oldum. Çok güzel geçti yani. Sorusu olan varsa alabilirim. Hiç korkmayın rabbim yardımcı oluyor İnş. Şimdi bebişler im uyuyor yemeğimi yaptım. Büyük kızım babasıyla geziyor. Bende balkonda keyif yapıyorum. Bi maşaallahınızı alırım inşaallah.