Betusgani Ceylanercel 6 hafta 1 buçuk aylıktı 🤩 son adet tarihim 22 kasımdı ben ocağın 3ünde test yaptım 🐣
minik_koala_ve_annesi Ceylanercel tam 3 haftalikti kese gonrunmez dedi 1 hafta daha bekledim 4 haftalikken keseyi gordum😇
Minigim38 3 haftalikti ogrendim 1 gün sonra bulantim kusmam mide yanmam hepsi başladı pek sevinememistim😓
Kubrak2016 Ceylanercel adetimin 1. Gününden sonra 26. Gün test yaptım 😌 pozitif çıkmıştı 2 gün sonra da beta hcg 102 di 🥰 şimdi 13 haftalık olduk 🧿💜
Annesininportakali53 Ceylanercel 3 haftalikti 🤭 1979 degerle öğrenmiştim simdi 22 haftalik olduk çok şükür Rabbım inşallah sagsalim kucağıma da alırım 🤲
Emedko Ceylanercel 8 haftalıktı 🤭😅 adetim düzensiz olduğu için yine adetim geçikmiştir diye düşünüyordum ondan test yapma gereği duymadm hiç 😂 sonra belirtiler başladı ben şüphelendim . Test yaptm öyle öğrendim djdjfj 😊 kan verdim betam 99 bin çıkmıştı 😁
RehoGelin Emedko kız ne kadar güzel yaaa ben çok erken öğrenince vakit de geçmek bilmedi 10 haftalığız sanki 10aydır içimdeler