suscarparimm Deletedmom_11 Proluton kullanıyorum erken doğum olabilir ihtimali ile şuanlık sorun görünmüyor
Deletedmom_11 Qnl ben dün lekelenmem için yaptırdım inşallah bu lekelerden kurtuluruz bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alırız 😍
Deletedmom_33 Deletedmom_11 Ben. Ama ilkinde fayda etmedi. İkinci de de yine kanama oldu. Haftalık prolutonu kesip günlük progestan iğne başladım
Deletedmom_11 Deletedmom_33 herkes de çok farklı süreç Ya ay hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım da
tupbebekannesi123 Deletedmom_11 12. Haftada kanamam kesildi ama ayrıca ben progestan iğne ve fitil de kullandım
Deletedmom_11 tupbebekannesi123 Benim 3 haftadır lekelenmelerim var sadece fitil kullanıyorum 1 kere de iğne olmadı hekimimden iğne istiycem bakalım .İğnenin yararını çok görmüşsünüzdür değil mi
Deletedmom_11 Qnl yaparken canım acıdı sonra da kısa bir süre daha ağrı yaptı ardından bitti gitti ağrısı endişe etme inşallah güzel olur
Qnl Deletedmom_11 yok hayır aynı iğneyi mi olduk diye merak ettim. Benim büründüğüm iğne 1 hafta üstüne oturtamadım :)))) sanırım aynı iğne degil
Deletedmom_11 ardenmom ay tek arzum artık bu kanamadan kurtulmak bebeğim içerde rahat rahat büyüsün istiyorum