Rozmari Deletedmom_11 tüp bebek olduğu için transfer sonrası kullanıyorum henüz test günüm gelmedi faydalı olacağını düşünüyorum
Motherbabys Deletedmom_11 Bende kullandım tüp bebek transfer sonrası önce günlük progestan iğne sonra proluton depot iğne 5 günde 1 kere geçen hafta bıraktım çok şükür bitti bebeğim 24+2 günlük ☺🤲
Cgrunul Deletedmom_11 bende yptırıyorum haftada bir çok acılı yakan bi iğne hem yaptırırken hem sonrası ☹️
Deletedmom_11 Cgrunul bende bugün yaptırdım kahverengi lekelenmem vardı arttı doktor yapalım dedi ama yandımmmm adeta inanamadım.peki sonradan kontrole gittiniz mi bebeğe bir zararı yok demi
esradgn123 Deletedmom_11 Gittim Bebişin gelişiminde hiç sıkıntı olmadı Rahim ağzında kısalma hunileşme durumuma iyi geldi
Nurellak Benim doğal hamilelikti ama lekelenmem vardı hep hatta bu yüzden hamile olduğumu bile anlamamıştım lekelenmeden dolayı 16. Haftaya kadar haftada bir vuruldum
Deletedmom_11 Nurellak benim de doğal hamilelik ama bir lekelenmedir gidiyoruz ah insanın morali de öyle bozuluyor ki dua edelim birbirimize 😔
zehraay123 esradgn123 rahim ağzı kısalığı olunca doktor cinsel ilişkiyi yasakladı mı ? Ve duzeldikten sonra devam edebilirsiniz ilişkiye dedimi
Bebekdelisi Deletedmom_11 ben 3,5 aydır🌸 once hergün sonra gün asırı sonra 4 güne bir derken haftada 1 düştük
Deletedmom_11 Bebekdelisi ben sana kıyamam şuan sol tarafıma oturmadığım için sağıma döndüm 😔ah annelik ne kutsal yarabbi
Nurellak Deletedmom_11 korkma canım o iğne düşüğü engellemek için bak bnm doğumuma nasipse 5 gün kaldı doktoruna güven iğneni vurul bi sıkıntı olmaz ben bi de progestan fitil kullanmıştım günde 1 defa