mervegny1 Kızlar 10 haftalık hamileyim bulantım ve koku hassasiyetim devam ediyor ne zaman biter bu durum
srnglcskn mervegny1 benim 10 haftalıkken bitmişti ama her gebede aynı olmuyor. Benimde şimdi belirtiler bitti diye korkuyorum hep bişey mi oldu diye.
mervegny1 Dilara_71 çok zormuş kendimi hamile gibi değilde hasta gibi hissediyorum inşallah sizinde tez zamanda geçer🙏
isimyazmakzorunlumu Bende de bulantı bitti ama koku hassasiyeti devam ediyor. Genel olarak 14 16dan sonra bulantının bittiğini söylüyorlar ama. Benim de 18den sonra bitti.
mervegny1 srnglcskn keşke benim de bitse hiç birşey olmaz onlar hormon yükselmesinden oldu en azından canınızın istediğinizi yer bebeğinizi kendinizi beslersiniz geçmiş olsun🌸
SeydaYvz Ben 11 haftalığım mide bulantım yeni basladı ne zaman biter bilmiyorum 9 ay boyunca bu bulantıyı koku hassasiyetini çekenlere Allahtan sabır diliyorum 3 gündür midem bulanmaya basladı ama yataktan kalkamıyorum 😄😄
mervegny1 SeydaYvz ilk öğrendiğim den beri çekiyorum bide kanamam oldu her türlü hep yatıyorum annemdeyim evimede gidemiyorum perişanım 9 ay sürdüğünü düşünemiyorum 🤦♀️ Sizin geç başlamış inşallah geçicidir 🙏