Yldzalra Doktor bebeğimin kafasının büyük olduğunu 5 hafta kadar söyledi bu bi sorun olurmuş ya koca kafalı olcak falan diye dalgaya aldı ama kafama takıldı bu kadar ileride olması böyle olan varmj
ilknur9626 Yldzalra benimki de 2 hafta öndeydi 39.haftada doğum yaptım ama bebeğin kafası 41.hafta olarak görünüyordu. Cidden kafası büyük normal bebeklere göre 🙈 sağlıklı olsunlar da doğdu doğalı sarılık ile uğraşıyoruz. Sezeryan oldum bende kafa büyük olunca normal doğurmak çok zor
erappp Yldzalra benim bebegimde aynıydı normal kafa büyüklüğü ile dogdu genetik olabilir babadand dedesinden vs olabilir dert etme bence
Yldzalra Cekikveannesii ben sordum doktora doğumda sorun olurmuş diye bana ileriki haftalarda pelviks kontrolünde bakarız duruma dedi çatı muayenesinde bahsetti galiba ama böyle giderse sanki bannada sezaryen gibi geliyor
Cekikveannesii Yldzalra onu bilmiyorum ama genel gelişimi 10 gün demişti kafası iri dedi bu hafta yine gideceğim bakalım ne dicekler
Yldzalra ilknur9626 senin yine 2 hastaymış 5 hafta ne demek ya baya kocaman kafasını olck acaba kafamda deli sorular
Mutluluk22 Yldzalra benimkinin 4 hafta önde gidiyor canım doktorum 39.haftaya sezaryen tarihi verdi. Sağlığını etkilemez sadece genetik dedi gönlünü ferah tut. Gözle görülür bi büyüklük olacağını zannetmiyorum
Yldzalra Mutluluk22 Ay inşallah kuzum ya hayırlısıyla Bi doğursak sağ saglim kucağımıza Bi alsak artık hem yoruldum sıcak Bi yandan bide sorum çıkınca iyice kafama takıyorum psikolojikman
Mutluluk22 Yldzalra bende bi ara kafaya takmıştım ama Allah’ın izniyle iyi olacaklar benimde cuma günü sezaryen biraz stres var lakin hepsi geçecek gönlümüzü ferah tutalım 🙏🏻
Yldzalra Mutluluk22 aynen vallahi Rabbım sağlıcakla sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım bir ayazda inşallah acısız ağrısız Bi doğum geçirirsin inşallah hayırlısıyla
Nerminterzi Yldzalra özelde de bı baktırın canım bence. Benimkide ilerde ama bizim genetik babasida bende az koca kafalı yiz. Ama 5 hafta baya ileri görünüyor