Gnl35 Bugün 20 haftalık olduk. 13 ten itibaren kız olduğu söylendi %90 olarak. Qma bugün bir sürpriz detaylı ultrasonda oğlumuz olacağını öğrendik hala şoktayım. Bir kızım var çok şükür. Herhalde 1 haftaya alışırım oğlumun olacağına 🙂
Melekprenses Gnl35 peki 20 haftaya kadar pipi nasıl görmediler ki bacak arasını neye göre kız dedi boş olması lazım
girl_boy_annesi Gnl35 hayırlı olsun canım zaten doktorlar göstermeyen bebeğe kız damgası yapıştırıyorlar ama çok yanlış 😂😂
Annesininportakali53 Gnl35 ay kiz ne diyosun😄 ben detayliya da girmiyorum gerçi ben 3 doktora gidiyorum farklılık olsun diye hepsi %100 kız dedi iki devlet bir özel de değişmez heralde beni de 11de %90 kiz dediler 20. Haftada gördüler net %100 kiz dediler 🤭
minismom Gnl35 ay en cok korktugum sey 🤣 benimde gecen gun 14. Haftada kız dedi sonra benzettim dedi bunları okudukca cinsiyet ogrenmemis gibi dawranıorum detaylıyı bekliyorum bende
Gnl35 Annesininportakali53 valla 13 te kiz bu %90 dedi ama 2 hafta sonra yine bakalım dedi. Gittik bu sefer kendini göstermedi. Bayburta geri gelince doktor sıkıntısı var burada mecbur bekledik detaylıca erkek olduğunu öğrendik 🤭
girl_boy_annesi Gnl35 maşallah canım benimde 1 KIZIM vardı şimdi 19+3 oğlumuzu bekliyoruz Rabbim nasip ederse 🥰🤲🏼💙💙