Gamzenur0809 Gebelıkte koltuk altı kekesi artan var mı benim normalde lekeli idi ama aşırı derecede artmış önce bu kadar degıldi
Gamzenur0809 benimmdunyamm ben normalde uyuz oluyordum şimdi daha cok dogum yapim arkadasımın guzellik merkezi var o tedavi edecek inş
Gamzenur0809 benimmdunyamm iste bakim bizede yaz ama benim daha öncede vardı leke bir bende söyleyim bakim cuma gidecegim unutmazsam
benimmdunyamm atlasannesiiii yarın gidecem canım sezeryan günü verir inşallah yarın 37+3 olacam anneme bir krem vermişti doktor ismini bilmiyorum öyle bir kararma leke yok yani eser kalmamıştı ondan yazdiracam
atlasannesiiii benimmdunyamm seninle aynıyız bebek 37+3 önden gidiyor 10 gün benim ama pazartesiye 8 agustosda sezeryan günü aldım ilk doğum olacak bakalım aslında az daha dursa mi diyorum ama beklersem kendi gelmek isticem gibi sancılarım oluyor hep yatıyorum valla
benimmdunyamm atlasannesiiii benimde geceleri çok fazla bel ağrım oluyor valla benimkinin de karın cevresi 1 hafta geriden geliyor doktorlar sorun olarak görmüyor onu ama bakalım hangi güne verecek birde sezeryan günü verdi ya tahlil falan yapıyorlar mı o gün ona göre aç gideceğim
atlasannesiiii benimmdunyamm benimki bir hafta sonrasına verdiği için aile hekimine yaptır sezeryan günü getir bana dedi tahlil yaptırmadı sezeryan günü anestezi uzmanı ile filan gorusucem sanirim