Kızlar ben de anlatayım. Dün sabah 5 te sancım başladı 10 dk aralıklı ve düzenli olarak. Ben de acilden giriş yaptırdım ve açıklık 2 cm olduğu için ebe eve gönderdi. Ben gece 12 ye kadar sancı çekip aralıklar 5 dk olunca tekrar acile gittim ve açıklık 5 cm olunca yatışım yapıldı. Ve ben gece boyu çok şiddetli sancılar çektim. Açıklık biraz daha ilerleyince ebeler sancım geldikçe ıkınmamı söyledi. Bu arada saat sabah 8 falan oldu. Ben söyleneni yaptım sıcak duş aldım en son beni doğum masasına aldılar ama bebeğin kafası sanırım bi boşluğa geldiği için kendini ittiremiyormuş. Destekle (yani üstten bastırarak) ıkınmaya devam ettim ve gerçekten artık pes etmek üzereydim yapamıcam diye. Ama ebeler çok uyumlu olduğumu aslında söyleneni güzel uyguladığımı bebekle ilgili sıkıntıdan dolayı sürecin çok uzadığını söylediler doğumdan sonra. Ve nihayet sabah 11 buçukta oğlumu kucağıma verdiler. Müthiş bir rahatlama❤️Ama çok dikişim var o ayrı. En az bir saat dikişleri atması tuttu. O sırada hemşireler bebişimim üstünü giydirip yanıma beşiğe koydular. O kadar tatlı bakıyoduki bana hayal gibi. Üzgünüm ama oğlumu kucağıma aldım ve herşeyi unuttum diyemeyeceğim. Bütün sancılar aklımda. Allah herkese hayırlı doğumlar versin🌷Doğumum 30 saat falan sürdü. İnşallah siz kolaylıkla atlatırsınız