Merhaba happy mom anneleri Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin öncelikle . Bizim hikayemiz 39+5 te gelen kızım hamileliğim diğer gebeler gibi çok fazla kötü geçmedi Allah’a şükürler olsun çok çekmedim doğum zamanına kadar en ufak bi sancı vs hiç bişey çekmedim ilk gebeliğim günlerim yaklaşmıştı fakat sancı çekmediğim için normal 18 temmuz akşamı acilden bi bakınmak istedim eşime söyledim ve gittik acildeki doktor alttan muayne ultrason ve nst takibi yapıp bana yatış verdi açılmam yoktu sancım yoktu kabul ettim çünkü hastanr evime çok uzak mesafedeydi o günün gecesi sabaha kadar açıklık için ebeler sürekli saatte bir gelip kontrol etti sabaha kadar nst ye bağlandım gece nöbetindeki farklı bi doktor benimle dalga geçercesine sancın yok açılman yok neden yatırdılar taburcu dedi giderkende bana gülerek şansına doğurursan diyip çıktı çok moralim bozulmuştu neyse o günün sabahına alttab muaynelerden sonta hafiften sancım başladı sabaha kadar 2 cm kadar olmuştu farklı nöbetteki doktor gelip güzel gidiyo olmazsa destek verelim diyince çok korktum suni sancı verdiler dakikada sadece 4 damla o bile beni benden etmeye yetti arttı bile normalde ebe ben dakikada suniyi 40 damlaya çıkarıyorum seninki 4 damla diyerek yatıştırmaya çalıştı beni öyle böyle derken sancılarım ebenin istediği gibi düzene girdi 3 4 cm açıklık olmaya başlayınca artık dayanamadım ölüyoruö bitiyorum hastaneyi inletiyorum o acıyla sezeryana alsınlar diye yalvarıyorum öyle böyle acı illa çekiliyo 7 cm olunca ebe ye tuvaletim geldi gitmem lazım diyince yap ıkın dedi yaptım ettim 9 cm ye kadar açılma olunca doğum başladı ben suni sancıda çok bağırdım ettim ama o ıkınma evresinde gram sesim çıkmadı sadece bebeğimi sağ salim kucağıma alabilmek için ıkındım sessizce artık gücüm kalmamıştı gözyaşlarım bitmişti yapamam diyodum çünkü güçsüx kalmıştım ama çok şükür oldu bitti bugün beraberliğimizin 15. Günü ve inanın çektiğiniz acı toplasanız 1 saat bişey kucağınıza alınca herşey geçiyor bitiyor o kokusu o yüzünün güzelliği size unutturuyor her şeyi 🥰🥰