mervecoban Herkese merhaba 4hafta 4günlük hamileyim ilk gebeliğim ve tecrübesiz bilgisizim bana önerebileceğiniz kitap ya da tavsiyeleriniz var mı? Şimdiden herkese teşekkürler 😊
rileyss mervecoban ben "bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler" kitabını okuyorum şu an fena değil gibi
mucizemizibekliyoruzz mervecoban dr. İrina webster A dan z ye sağlıklı ve bilinçli hamilelik Bunu okuyabilirsiniz 😊
Kardii İnstagramda profesör kadın doğum doktorları var orda çok bilgilendirici şeyler var bende onları okuyorum doktoruma soruyorum internetten araştırıyorum benimde ilk gebeliğim bende 13 haftalık hamileyim böyle böyle bilgi sahibi oldum az çok
Kardii mervecoban cocuk.hakkinda.hersey bilgilihamile Bide kadın bi doktor vardı ama unuttum adını ben en çok bilgilihamilede buldım cevapları
Mlkplt Hatice Kübra tongar mutlaka okumalisin kitaplarını özgür Bolat beni ödülle cezalandırma kitabı çok eğitici
Sevdali Gebeliği öğrenir öğrenmez hemen kitap araştırdım :) bebeğinizi beklerken sizi neler bekler . Biraz ansiklopedi gibi hafta hafta takip ediyorum ve çok bilgi alıyorum sayesinde